Ανανεώνει για δύο χρόνια ο Βενγκέρ!

Αρσέν Βενγκέρ, η παραμονή! Το BBC μετέδωσε ότι ο Αλσατός συναντήθηκε με το αφεντικό της Άρσεναλ και ο Guardian έγραψε λίγο αργότερα ότι την Τρίτη μπαίνει… σφραγίδα στο νέο συμβόλαιο του 67χρονου!

Το θέμα του συζητήθηκε (ξανά) όσο τίποτα άλλο τον τελευταίο καιρό.


Με την Άρσεναλ, μάλιστα, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, εκτός Champions League, όλα έδειχναν πως θα είχαμε -επιτέλους, για τους μισούς και δυστυχώς, για τους άλλους μισούς- τίτλους τέλους σε μια συνεργασία 21 ετών! Από το 1996…


Αλλά Αρσέν Βενγκέρ είναι αυτός…


Και φαίνεται πως τα κατάφερε πάλι!


Μετά την κατάκτηση του 7ου δικού «του» Κυπέλλου και 13ου, συνολικά, των «κανονιέρηδων», ο Αλσατός άλλαξε για τα καλά το εναντίον του κλίμα στις τάξεις του συλλόγου και αυτό που κυκλοφορεί ως φήμη εδώ και καιρό, ότι, δηλαδή, οι ιθύνοντες σκέφτονται να κλείσουν τα αυτιά τους στα ''Wenger out'' και να τον κρατήσουν στο Λονδίνο, όλα δείχνουν πως θα γίνει πράξη! Και άμεσα.


Όπως μεταδίδουν, λοιπόν, οι Άγγλοι και συγκεκριμένα το BBC, τη Δευτέρα υπήρξε συνάντηση του αφεντικού της ομάδας, Σταν Κροένκε, με τον Αρσέν Βενγκέρ, προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον (και αν υπάρχει τέτοιο) της μεταξύ τους συνεργασίας, με τους δύο άνδρες να ανανεώνουν το ραντεβού τους σε… μερικές ώρες, στο διοικητικό συμβούλιο, που θα λάβει χώρα το πρωί της Τρίτης (31/5)! Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο Guardian πήγε το θέμα ένα βήμα παραπέρα, σημειώνοντας πως το διοικητικό συμβούλιο θα «σφραγίσει», απλά, το νέο, διετές συμβόλαιο του Βενγκέρ με την Άρσεναλ!


Κάτι, που, αν επιβεβαιωθεί, θα σημαίνει πως ο 67χρονος, σήμερα, προπονητής, θα κλείσει 23 συναπτά έτη στην ομάδα της αγγλικής πρωτεύουσας -και θα «απειλεί» τα 26 του σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Όπως τονίζεται, πάντως, στα βρετανικά ρεπορτάζ, ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα 100%, αλλά όλα δείχνουν πως οδεύουμε ολοταχώς για ''Wenger… in''.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ