ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM: Διέρρηξαν το γραφείο της Deloitte στα κεντρικά της ΕΠΟ!

Το γραφείο της Deloitte που διενεργεί ελέγχους στα οικονομικά της ΕΠΟ διέρρηξαν άγνωστοι στα κεντρικά της ομοσπονδίας, όπως αποκάλυψαν Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το γραφείο που διατηρεί η Deloitte μέσα στα κεντρικά της ΕΠΟ, για όσο διάστημα διενεργεί οικονομικούς ελέγχους στα πεπραγμένα των προηγούμενων διοικήσεων της ομοσπονδίας, διέρρηξαν άγνωστοι.


Την αποκάλυψη έκαναν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 οι Βασίλης Παπαθεοδώρου και Άρης Ασβεστάς και η συγκεκριμένη είδηση προκαλεί εύλογα απορίες. Οι άγνωστοι έσπασαν μία ντουλάπα στην οποία αποθηκεύονταν κάποια σημαντικά έγγραφα και «αφαίρεσαν» κάποια ντοσιέ.


Σημειώνεται πως μέχρι το τέλος Απριλίου αναμένεται να παραδοθούν τα αποτελέσματα του ελέγχου στα οικονομικά στοιχεία της ομοσπονδίες και πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν προκύψει σοβαρές παρατυπίες που θα βαρύνουν τις προηγούμενες διοικήσεις. Το πόρισμα και όλα τα στοιχεία του ελέγχου θα διαβιβαστούν στις εισαγγελικές αρχές για τα περαιτέρω και αναμένεται να προκύψουν ποινικές ευθύνες για πολλά πρόσωπα.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;