Μόνο η Μπαρτσελόνα το είπε και το έκανε, βοηθώντας έμπρακτα την Σαπεκοένσε

Στην συγκλονιστική τραγωδία της Σαπεκοένσε, όλοι εξέφρασαν διάθεση να βοηθήσουν. Πόσοι το έκαναν πράξη; Μόνο η Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας της Βραζιλίας.

Είναι κάτι παραπάνω από ομάδα, όπως λέει και το σύνθημα της και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Η Μπαρτσελόνα, έκανε το αυτονόητο μετά την τραγωδία της Σαπεκοένσε, το οποίο όμως δεν είναι δεδομένο για όλους.

Τον περασμένο Νοέμβρη, γίναμε μάρτυρες σε μια από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έγιναν ποτέ στον αθλητισμό. Μέσα σε μια στιγμή, το γέλιο από την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα, μετατράπηκε σε δάκρυ για την Σαπεκοένσε. Η αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία, ξεκλήρισε ολόκληρη την βραζιλιάνικη ομάδα που προσπαθεί πλέον να αναγεννηθεί από τις στάχτες της.

Τότε, πάρα πολλοί σύλλογοι σε όλο τον κόσμο, δήλωσαν δημόσια την θλίψη τους και εξέφρασαν διάθεση να βοηθήσουν έμπρακτα και κυρίως οικονομικά τον σύλλογο σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της. Πόσοι το έκαναν; Κανείς, εκτός από την Μπαρτσελόνα.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Σαπεκοένσε, μόνο οι Καταλανοί μέχρι στιγμής έχουν βοηθήσει στην πράξη την ομάδα της Βραζιλίας, καταβάλλοντας τους το ποσό των 250.000 ευρώ.

Μάλιστα, οι άνθρωποι των δύο ομάδων, προετοιμάζουν και το μεταξύ τους φιλικό, τα έσοδα του οποίο θα πάνε όλα στην Σάπε.


ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 43 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 44 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.