Τελειώνουν Σάμπα-Ιβανόφ, εξελίξεις με Ιμπάρμπο στον Παναθηναϊκό

Οι αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό δρομολογούνται άμεσα. Εντός της ημέρας τελειώνει ο Σάμπα και μέχρι Δευτέρα ο Ιβανόφ, ενώ εξελίξεις θα υπάρξουν και με Ιμπάρμπο.

Οι λύσεις των συμβολαίων και οι αποχωρήσεις είναι το βασικό θέμα στην ατζέντα του Νίκου Λυμπερόπουλου στον Παναθηναϊκό και άμεσα θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Σάμπα θα δρομολογηθεί ακόμα και μέσα στη μέρα, με τον παίκτη να αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους».

Εξελίξεις υπάρχουν και για τον Ιβανόφ και όλα θα ξεκαθαρίσουν για τον Βούλγαρο στόπερ το πολύ μέχρι τη Δευτέρα. Μάλιστα ο παίκτης δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, αφού φαίνεται πως έχει στα χέρια του πρόταση από την Άρσεναλ Τούλα.

Όσον αφορά το θέμα του Ιμπάρμπο, ο Παναθηναϊκός ψάχνει την «χρυσή τομή» για το «διαζύγιο» με τον παίκτη. Ο Κολομβιανός είναι στην Ελλάδα με τον μάνατζερ του και στον Παναθηναϊκό θα προσπαθήσουν να τελειώσει το ζήτημα άμεσα, ώστε να αδειάσει και θέση ξένου για να μπορεί να εξετάσει το «τριφύλλι» και παίκτες για να ενισχυθεί.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ