«Πρεσάρει» Βιλένα ο Στραματσόνι! (video)

«Σφήνα» του Παναθηναϊκού στη Μίλαν για την απόκτηση του Τόνι Βιλένα αποκαλύπτουν ιταλικά ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για έντονο πρέσινγκ από τον Αντρέα Στραματσόνι!

Στο… κόλπο για την απόκτηση ενός από τους πιο ελπιδοφόρους Ολλανδούς ποδοσφαιριστές και αρχηγό της Εθνικής Ελπίδων των «οράνιε», βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως αποκαλύπτουν ιταλικά ΜΜΕ!


Ο λόγος για τον Τόνι Βιλένα, τον 21χρονο αριστεροπόδαρο μέσο, που μένει ελεύθερος από τη Φέγενορντ και βρίσκεται στο… στόχαστρο της Μίλαν.


Όπως τονίζεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας stadio24.com, ο Αντρέα Στραματσόνι προσπαθεί να πείσει τον Βιλένα να πει «όχι» στην πρόταση των «ροσονέρι» και να ντυθεί στα πράσινα.


«Η Μίλαν είναι αναγκασμένη να περιμένει τις εξελίξεις στα διοικητικά της, αλλά και την οριστική της κατάληξη στη βαθμολογία του Καμπιονάτο, πριν κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι. Οι Μιλανέζοι θα ήθελαν, πάντως, να κάνουν την πρώτη τους κίνηση με την απόκτηση του Τόνι Βιλένα. Για τον αρχηγό της Εθνικής Ελπίδων της Ολλανδίας έχει δείξει ενδιαφέρον και η Σαουθάμπτον, αλλά το πιο ισχυρό πρέσινγκ αυτήν τη στιγμή γίνεται στην πλευρά του παίκτη από τον Αντρέα Στραματσόνι, που τον θέλει διακαώς στην Αθήνα από τη νέα σεζόν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού», αναφέρει το ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ