Τρελάθηκαν στην ΑΕΚ με Ολυμπιακό!

Ποια φοβερή κίνηση έκαναν στην Ένωση για το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Αναμφισβήτητα για την ΑΕΚ ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο είναι το ματς της χρονιάς. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πρώτοι (με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη θέση) και αήττητοι στο πρωτάθλημα. Όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα, έτσι και στην Ένωση, υπάρχει μεγάλη επιθυμία να νικήσουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Το δήλωσε ο ίδιος ο Γκουστάβο Πογιέτ άλλωστε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ότι θέλει να είναι ο πρώτος που θα κερδίσει την ομάδα του Πειραιά.


Μάλιστα οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε μία πολύ καλή κίνηση ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα. Μιλάμε για τρελή ενέργεια. Στην ΑΕΚ θέλουν τη βοήθεια του κόσμου τους και από την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων. Οι τιμές τους δεν υπάρχουν. Τα φθηνότερα εισιτήρια ξεκινούν από 5 εύρω!


Αυτό αποδεικνύει, πόσο πολύ επιθυμεί τον λαό της στο ΟΑΚΑ η ομάδα. Αντί λοιπόν η Ένωση να χτυπήσει τις τιμές και να επωφεληθεί απ'την προσέλευση του κόσμου, τις διατήρησε σε πολύ καλά επίπεδα, δείχνοντας πλήρη κατανόηση για τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής.


Η προπώληση κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί 15.000 εισιτήρια. Η διαδικασία αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες και στις 13 Φεβρουαρίου να μην πέφτει καρφίτσα...


Ευχή όλων βέβαια είναι, να γίνει ένας ωραίος αγώνας και να μην επαναληφθούν τα περσινά επεισόδια, αυτά που στέρησαν απ'τους παίκτες της ΑΕΚ να διεκδικήσουν την πρόκριση.


Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι:


ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Θύρες 1, 15, 17, 19, 35 : 5€

Θύρες 3, 21* : 15€ (Παιδικά 5€)

Θύρες 5, 7, 11, 13 : 20€ (Παιδικά 10€)

Θύρα 9 : 30€ (Παιδικά 15€)

Θύρα 29 : 50€ (Παιδικά 20€)

Θύρες επισήμων Ρ1, Ρ2 : 120€ (Παιδικά 50€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων

ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;