Παναθηναϊκός: «Συνηθισμένοι να παίρνουν τα ματς στα χαρτιά»

Επίθεση του ΠΑΟ στον Ολυμπιακό με αφορμή την «λυσσαλέα προσπάθειά του να μην γίνει το ντέρμπι και να το πάρει όπως συνηθίζει στα χαρτιά». Οι πράσινοι τοποθετήθηκαν για την ένσταση που κατέθεσαν.

Το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ στη Λεωφόρο… συνεχίζεται!

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, κατέθεσεένστασημε την οποία ζητά την ακύρωση του φύλλου αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς και να οριστεί το ματς σε άλλη ημερομηνία, ούτως ώστε να μην «χαθεί» για το τριφύλλι.

Στηριζόμενοι σε αυτό, οι πράσινοι εξαπέλυσαν επίθεση κατά του Ολυμπιακού και της «λυσσαλέας συμπεριφοράς των παραγόντων του να μην ξεκινήσει ποτέ και να το πάρουν στα χαρτιά»!

Χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό ανέφεραν:«Το θέμα της ένστασης έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμών της ΕΠΟ από όπου δεν προκύπτει να συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα για τις δύο φωτοβολίδες που πετάχτηκαν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Μόνο ένας είχε κέρδος εάν δεν γίνονταν το παιχνίδι για να κρατήσει δυνάμεις και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαία η λυσσαλέα προσπάθεια των παραγόντων του από το πρώτο λεπτό που ρίφθηκαν οι φωτοβολίδες, να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Με την ίδια μανία προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να δημιουργήσουν κλίμα για να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε...».
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ