Ο Μίτσελ με αέρα Τζωρτζ Κλούνει!

Ο Μίτσελ φαίνεται πως εντυπωσίασε από την πρώτη στιγμή τους ανθρώπους της Μαρσέιγ... Και όχι μόνο αυτούς!

Προφανώς ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού κέρδισε τους οπαδούς στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Μαρσέιγ. Η ομάδα της Μασσαλίας είχε δύο ήττες σε δύο παιχνίδια και με τον Μίτσελ στον πάγκο επικράτησε 6-0 της Τρουά. Αγωνιστικά κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά δεν σαταμάτησε εκεί... Τα φλας των φωτογράφων άστραψαν με την... ιδιαίτερη, αλλά και σικάτη εμφάνιση του Ισπανού προπονητή. Μην βιαστείτε να πείτε ότι αυτό είναι θέμα για περιοδικά life style. Η έγκυρη «L' Equipe» αφιέρωσε στον Μίτσελ ολόκληρο άρθρο υπό τον τίτλο «Μίτσελ: με τον αέρα του Τζορτζ Κλούνεϊ» και ζήτησε, μάλιστα, τη συνδρομή γνωστού Γάλλου image maker. Ο Σιλβέν Γκεντάρ δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, δεν είχε ξαναδεί τον Μίτσελ και τον αποθέωσε...

«Είναι πολύ όμορφος άνδρας, αλλά αν αφεθεί στα χέρια μου θα τον... απογειώσω. Έχει υιοθετήσει το λουκ που λανσάρει ο Tommy Hilfinger, αλλά ίσως το χρώμα του σακακιού να ήταν προτιμητέο αν πήγαινε σε γάμο. Φαίνεται γυμνασμένος και με ωραία πόδια και ίσως θα μπροούσε να φορέσει και πιο στενό παντελόνι. Ίσως, μάλιστα, για την πρεμιέρα να είναι εκκεντρική αυτή η εμφάνιση» ήταν τα λόγια του Γκεντάρ, ο οποίος έκανε και στυλιστικές προτάσεις στον Μίτσελ. «Μπορεί άνετα να φοράει παντελόνια chino και τζιν. Είναι σωστή επιλογή και το λευκό πουκάμισο. Θα μου άρεσε και με μπλουζάκια με μικρά, διακριτικά λουλούδια» ανέφερε.


Το καλύτερο, βέβαια, o Γάλλος image maker το κρατούσε για το τέλος... Συνέκρινε τον Μίτσελ με τον Τζορτζ Κλούνεϊ! «Είναι ελκυστικός και χαρισματικός. Είναι ωραία τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Δεν θα άλλαζα τα μαλλιά του διότι αν ήταν πιο κοντά θα έχανε το μεσογειακό στυλ του. Όλη η εμφάνισή του έχει τον αέρα του Τζορτζ Κλούνει» είπε ο ειδικός!

Πηγή. sdna.gr


ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 40 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 42 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 43 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 43 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.