Ελληνική paysafe για στοίχημα!!

Η παύση της εδώ και αρκετές μέρες της paysafe μόλις ξεκίνησαν τα capital controls έχει δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στους φίλους του ιντερνετικού στοιχήματος

Κίνηση Ματ ετοιμάζουν οι στοιχηματικές εταιρείες δημιουργώντας νέα Ελληνική πλατφόρμα συναλλαγών όπως η Paysafe. Τα capitals controls οδήγησαν την γνωστή εταιρεία Paysafe στην παύση εργασιών στην χώρα μας..

Οι στοιχηματικές εταιρείες ξεκίνησαν να βρουν λύση στο πρόβλημα τους και έτσι σκέφτονται να δημιουργήσουν μια νέα Ελληνική Paysafe. Η νέα υπηρεσία που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα της, θα είναι πιθανόν μέχρι το τέλος της εβδομάδος στα σημεία πώλησης έτοιμη να εξυπηρετήσει τους πελάτες των εταιρειών.

Η Ελληνική Paysafe θα χρησιμοποιείται μόνο για τις συμβεβλημένες εταιρείες στοιχημάτων(!) δημιουργώντας τεράστιες ανακατατάξεις στις προτιμήσεις των παιχτών (!!!).

Η νέα Ελληνική Paysafe θα λειτουργήσει πιλοτικά 2-3 μέρες για να εντοπιστούν τυχόν τεχνικά σφάλματα και να γίνει άμεσα η επιδιόρθωση τους. Τα σημεία πώλησης και η ονομασία της θα γίνουν γνωστά τις επόμενες μέρες , μέσω newsletter από τις εταιρείες στοιχημάτων.

Αναμένεται η Ελληνική Paysafe να έχει ιδιαίτερη ζήτηση από τους παίχτες .

ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 45 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 47 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 47 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 48 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 48 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.