ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Ανάσα για τη Χάντερσφιλντ!

Σταθερά συν, λόγω καλών αποτελεσμάτων στις τελευταίες επικοινωνίες, προχωράμε για ένα ακόμη Σάββατο στο anti-booker.com!

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον: Για την Κρίσταλ Πάλας δεν είναι άνετη η βαθμολογική της θέση. +3 από τη Σαουθάμπτον με ματς περισσότερο! Άρα εν δυνάμει βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Το ματς με την Μπράιτον των 35 βαθμών, που είναι σαφώς πιο άνετη, κομβικό. Εντός έδρας και must win. Αν η ήττα από τη Λίβερπουλ κρίνεται φυσιολογική, η ισοπαλία στο Μπόρνμουθ όχι κακή, στο τρίτο κατά σειρά ματς μετά το «διπλό» στο Χάντερσφιλντ (0-2) επιβάλλεται να έρθει το «τρίποντο». Οι φιλοξενούμενοι είναι τέσσερις αγώνες δίχως νίκη, έχοντας δύσκολο πρόγραμμα πάντως. Στο, θεωρητικά, πιο εύκολο ματς με τη Χάντερσφιλντ εντός κόλλησαν στην ισοπαλία 1-1. Πέραν του αγωνιστικού κινήτρου, οι Λονδρέζοι έχουν την ευκαιρία να πετύχουν μία σημαντική νίκη γοήτρου απέναντι σε μία ομάδα με κάκιστες σχέσεις! Αν ο Μπεντέκε, που προπονήθηκε, παίξει θα είναι μεγάλο συν για τον Χότζσον. Τιμωρημένος είναι ο κομβικός χαφ Πρόπερ για την Μπράιτον. Αν οι «αετοί» δεν πάρουν κι αυτό το ματς, τότε πώς να μείνουν σ’ αυτήν την Premier League; «Άσος».

Χάντερσφιλντ – Γουότφορντ: Από τους 32 βαθμούς η Χάντερσφιλντ έχει μία απόσταση σχετικής ασφάλειας από την επικίνδυνη ζώνη, με ματς περισσότερο από τη Σαουθάμπτον (28 βαθμοί) που είναι η 18η αυτή τη στιγμή! Με λίγα λόγια, οι βαθμοί είναι απαραίτητοι. Η Γουότφορντ των 37 δεν θα κινδυνεύσει, ενώ έχει στόχο τη 10η θέση. Να’ χάμε, να λέγαμε δηλαδή… Πέντε ματς δίχως νίκη οι γηπεδούχοι, με 1 γκολ συγκομιδή σ’ αυτά! Αν δεν αλλάξουν πλεύση, κινδυνεύουν ανοικτά. Οι «σφήκες» είναι τέσσερα ματς δίχως νίκη, με τελευταία κακή εμφάνιση το 1-2 από την Μπέρνλι μέσα. Δεν αναφέρεται κάποιος βαρβάτος τραυματισμός στη Χάντερσφιλντ, η Γουότφορντ παλεύει όλη τη χρονιά με τις απουσίες. Δύσκολο πρόγραμμα έχουν οι γηπεδούχοι, αν δεν πάρουν κι αυτό θα έχουν σοβαρά προβλήματα στη συνέχεια… «Άσος». Στον πρώτο γύρο η Χάντερσφιλντ, σε αγώνα με δύο αποβολές (μία για κάθε ομάδα), διέλυσε τη Γουότφορντ εκτός έδρας με 4-1!

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
14/04/2018 — 04:27 π.μ.
Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον 11.85
3-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
75 1.85 138.75
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
14/04/2018 — 04:27 π.μ.
Χάντερσφιλντ - Γουότφορντ 12.6
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
55 2.6 143

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ