ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Ρίσκο με γκολ στη Λειψία!

Δεν είναι και μικρό πράγμα το 2-3 της Γιουνάιτεντ στο «Έτιχαντ», που ανέβασε το ταμείο μας στις 285 μονάδες συν! Η Στόουκ το πάλεψε με την Τότεναμ, αλλά δεν άντεξε… Και πάλι κέρδος όμως.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ντιναμό Μόσχας: Ντέρμπι της ρώσικης πρωτεύουσας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε διαφορετικά κλιμάκια της βαθμολογίας και να έχουν άλλους στόχους. Η ΤΣΣΚΑ έχει 23 ματς και 44 βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να κοιτάζει και τη 2η θέση του επόμενου Champions League (Σπαρτάκ Μόσχας, 50 βαθμοί) και την πρωτιά (Λοκομοτίβ Μόσχας, 52 βαθμοί). Κράσνονταρ (44 β., 25 ματς) και Ζενίτ (42 β., 24 ματς) πιέζουν, όμως η ΤΣΣΚΑ έχει τα λιγότερα παιχνίδια και θα κριθεί η συνέχειά της από το τι θα κάνει μέχρι να φτάσει τον αριθμό αγώνων των ομάδων από επάνω της! Προέρχεται από καλές εμφανίσεις και νίκες στην εγχώρια Λίγκα (τελευταία το 2-1 στο Ροστόφ), όμως τη Μεγάλη Πέμπτη στο Λονδίνο διαλύθηκε από την Άρσεναλ (4-1) και την ερχόμενη Πέμπτη (12/4) θα πιστοποιηθεί στη ρεβάνς ο αποκλεισμός της από το Europa League. Άρα το σημαντικό ματς είναι το σημερινό! Η Ντιναμό παλεύει ν’ αποφύγει τα play out παραμονής, με 27 βαθμούς σε 23 ματς. Βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από τη Ροστόφ, η οποία είναι η μεγάλη ανταγωνίστρια για την αποφυγή της 13ης θέσης (27 β., 25 ματς). Με μία νίκη εκτός και 7 γκολ ενεργητικό, χρειάζεται πράγματα για να μπορέσει να τα καταφέρει. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση τον τραυματισμό του αμυντικού Βασίν στην ΤΣΣΚΑ. Ο «άσος» είναι σε χαμηλά επίπεδα, σε αντίθεση με τις επιλογές στα γκολ. Η Ντιναμό αρκεί να εκμεταλλευτεί την κόπωση των γηπεδούχων και να σκοράρει… Έτσι θα πληρώσει το αμφίσκορο.

Λειψία – Λεβερκούζεν: Για τους γηπεδούχους, το παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο όπως κάθε αγώνας από εδώ και πέρα στο κυνήγι της 4ης θέσης που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Λειψία και Λεβερκούζεν σε πρώτο πλάνο, παλεύουν για την είσοδο στην τετράδα! Αν υπάρξει νικητής, στον εν λόγω αγώνα της γερμανικής Bundesliga, θα βγάλει 4ος την 29η αγωνιστική… Για τους «κόκκινους ταύρους» το ματς έρχεται μετά το 1-0 επί της Μαρσέιγ για τους «8» του Europa League και πριν τη ρεβάνς της Μασσαλίας την ερχόμενη Πέμπτη (12/4). Η Red Bull προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, με Μπάγερν, Ανόβερο και Ολιμπίκ, και δείχνει σε καλή φόρμα. Η Μπάγερ, στο -1 στη βαθμολογία, «κλώτσησε» 2 βαθμούς στο 0-0 με την Άουγκσμπουργκ στο τελευταίο χρονικά ματς που έδωσε (31/3). Νωρίτερα ηττήθηκε στην Κολωνία με 2-0! Ο Χάζενχιτλ δύσκολα θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Μπρούμα, που έχει τραυματισμό. Χτύπησε ο μεσοαμυντικός Λάιμερ. Η απουσία του Αργεντινού επιθετικού Λούκας Αλάριο (7 γκολ) είναι μείον για τον κόουτς Χέρλιχ. Η κόπωση είναι εναντίον της Λειψίας. Κίνητρο έχουν αμφότερες. Όσο ρίσκο κι αν είναι σε γερμανικό ματς, το UNDER έχει πιθανότητες και πληρώνει…

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
09/04/2018 — 11:09 π.μ.
ΤΣΣΚΑ Μ. - Ντιναμό Μ. G/G2.22
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.22 111
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
09/04/2018 — 11:09 π.μ.
Λειψία - Λεβερκούζεν UNDER 2.52.12
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.12 106

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;