ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Συγκυρία υπέρ της Γιουνάιτεντ

Κυνηγήθηκαν εκπλήξεις, που δεν βγήκαν, στην προ εβδομάδας επικοινωνία μας. Παραμένουμε στο συν (115+ μονάδες) και πάμε να το αυξήσουμε… Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλον τον κόσμο!

Στόουκ – Τότεναμ: 33η αγωνιστική της Premier League, με τον χρόνο να τελειώνει για τη Στόουκ. 27 βαθμοί, στο -3 από τη σωτηρία. Οι τελευταίες αγωνιστικές έκρυβαν άσχημες εμφανίσεις για τους γηπεδούχους, που είχαν τρεις διαδοχικές ήττες σε δύσκολο πρόγραμμα: 0-2 από τη Μάντσεστερ Σίτι, 1-2 από την Έβερτον, 3-0 από την Άρσεναλ. Είναι εννέα αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», από το 2-0 με τη Χάντερσφιλντ στις 20 Ιανουαρίου. Έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερους πόντους, όπως στο 1-1 με την Μπράιτον στις 10 Φεβρουαρίου με το άστοχο πέναλτι του Άνταμ στο 90’! Η Τότεναμ, από τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους για το Champions League, ξεσπάει όπου βρει: 1-4 με την Μπόρνμουθ, 0-3 επί της Σουόνσι για το Κύπελλο, 1-3 με την Τσέλσι. To μεγάλο πρόβλημα για τον Λάμπερτ, ο οποίος έχει ένα βουνό να διαβεί πλέον, είναι η απουσία του εξαιρετικού Τσούπο Μοτίνγκ. Ελπίζει ότι ο Σακίρι θα πάρει από το χέρι την ομάδα του, κόντρα σ’ έναν δύσκολο και κυνικό αντίπαλο που μεγάλωσε εσχάτως! Αφού γύρισε και ο Κέιν, που αρχικά ήταν να χάσει το Μουντιάλ (!), οι «spurs» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ποντάρισμα σε… κουτσό άλογο; Ίσως. Η Τότεναμ είναι σίγουρα 4η, σίγουρα στο επόμενο Champions League, κάτι που πλησίασε μετά τη μεγάλη νίκη με τους «μπλε» στο ντέρμπι του Λονδίνου. Μπορεί ακόμη και 2η θέση, όμως η Στόουκ παίζει την ύπαρξή της. Αξίζει το «κυνήγι». 

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Για τους «πολίτες» ενδεχόμενη νίκη θα σημαίνει βαθμολογία 87-68 σε σχέση με τη 2η Γιουνάιτεντ σε 32 αγώνες, άρα διαφορά +19 βαθμών, άρα Πρωτάθλημα έξι αγωνιστικές πριν το τέλος της αγγλικής Premier League. Αήττητη η Σίτι εντός με 51-10 γκολ και μόνη ομάδα που της έκοψε 2 βαθμούς να είναι η Έβερτον (1-1) στις 21 Αυγούστου! Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται πίσω, με 8 νίκες εκτός έδρας. Μπορεί το κράξιμο στον Ζοσέ Μουρίνιο και στις τακτικές του να… ρέει άφθονο, αλλά Λίβερπουλ, Τότεναμ, Τσέλσι, Άρσεναλ βλέπουν την πλατούλα του από την αρχή της σεζόν. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα καλείται να διαχειριστεί το βαρύ 3-0 στο «Άνφιλντ» από τη Λίβερπουλ, στον πρώτο αγώνα των «8» για το Champions League. Έρχεται η ρεβάνς την Τρίτη (10/4), όπου παίζεται όλη η σεζόν για τους «γαλάζιους». Ο Καταλανός προπονητής έχει εξαιρετικό ρεκόρ απέναντι στον Μουρίνιο. Είναι ο αντίπαλος, ο οποίος του δημιουργεί τα περισσότερα προβλήματα. Έχοντας, πάντως, και σταθερά τις καλύτερες και πιο ακριβές ομάδες όταν τον πετύχαινε… Το ζήτημα είναι η ενδεκάδα της Σίτι. Ο Αγουέρο δεν είναι απόλυτα έτοιμος και λογικά θα κρατηθεί για τη Λίβερπουλ. Rotation πιθανότατα θα κάνει ο Πεπ. Η Γιουνάιτεντ θα βρίσκεται στο επόμενο Champions League και απόλυτος στόχος είναι να μείνει 2η! Από τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη, στην Ευρώπη, δεν έχει δεχτεί γκολ (2-0 με Μπράιτον στο Κύπελλο, 2-0 με Σουόνσι στο Πρωτάθλημα). Χωρίς προβλήματα ο Special One. Μεγάλο ματς, το γόητρο της πόλης παίζεται, για ψυχολογικούς λόγους όλοι θέλουν τη νίκη. Απλώς το μυαλό των γηπεδούχων, λογικό είναι να βρίσκεται στη Λίβερπουλ. Το 3-0 από τη Λίβερπουλ έβγαλε το χειρότερο πρόσωπο της Σίτι. Αβανταδόρικος ο «άσος», ποντάρισμα στο «διπλό» λόγω της εναντίον για το φαβορί συγκυρίας που έχει διαμορφωθεί!

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
07/04/2018 — 11:03 π.μ.
Στόουκ - Τότεναμ 110
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 10 200
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
07/04/2018 — 11:03 π.μ.
Μάντσεστερ Σ. - Μάντσεστερ Γιουν. 24.8
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 4.8 240

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ