ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

«Γονατίζει» η Σίτι;

+2.175 μονάδες γράφει το ταμείο στο anti-booker.com, 175 μονάδες κέρδος δηλαδή σε σχέση με την αρχική μπάνκα. Ότι δεν χάνουμε είναι συν, αλλά θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει και καλύτερα!

Χόφενχαϊμ – Κολωνία: Για τους «τράγους» κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι η ύπαρξή τους στη γερμανική Bundesliga. Στο 2-0 επί της Λεβερκούζεν, πριν τη διακοπή, η Κολωνία επιβεβαίωσε ότι όπου την παίρνει θα μοιράσει πόνο! Αν δε, καταφέρει να σώσει τη χρονιά θα πρόκειται για μία επική ανατροπή δεδομένων. Έρχεται ακόμη πιο βατό ματς με τη Μάιντζ, που, όμως, ίσως έχει λιγότερη σημασία αν με τη Χόφενχαϊμ δεν προκύψει κάτι καλό… Οι γηπεδούχοι είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι, με 6 γκολ στα πιο πρόσφατα 180 αγωνιστικά λεπτά (3-0 με τη Βόλφσμπουργκ, 3-3 στο Μένχενγκλαντμπαχ). Η 6η θέση αποτελεί τον στόχο της «Χόφε», που δεν έχει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό θέμα να λύσει. Για την Κολωνία αν δεν αγωνιστεί ο αποδοτικός επιθετικός Τερόντε θα είναι μέγα πλήγμα, όμως όλα συνηγορούν στο ότι θα παίξει. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος το 2018 είναι το Α και το Ω της Κολωνίας. Όσο οι «τράγοι» δίνονται τόσο μεγάλο αουτσάιντερ, τη στιγμή δε που έχουν πληρώσει σημαντικά το τρέχον έτος, δεν θα υπάρχει και ενδοιασμός εμπιστοσύνης! «Διπλό».

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι: Μία κακή χρονιά για τα «ζαχαρωτά» μπορεί να φτιάξει αν κυνηγηθεί ως το τέλος το όνειρο της 6ης θέσης (απόσταση 8 βαθμών!). Μεγάλο άγχος δεν υπάρχει, όμως το κίνητρο του Σαμ Άλαρνταϊς να παρουσιάσει μία ελκυστική Έβερτον – ειδικά εμπρός στο απαιτητικό κοινό της – είναι μεγάλο. Γενικά υπάρχει γκρίνια στο «Γκούντισον Παρκ», με τους οπαδούς των «μπλε» να βλέπουν έντονη τη στασιμότητα τη στιγμή που άλλες ομάδες προοδεύουν και τους ξεπερνούν. Η Μάντσεστερ Σίτι έχει να δώσει ματς από τις 12 Μαρτίου (2-0 στο Στόουκ). Είναι Πρωταθλήτρια, η καλύτερη ομάδα στην αγγλική Premier League κι αυτό αιτιολογεί ως έναν βαθμό τις αποδόσεις που τη συνοδεύουν. Εν προκειμένω ο πολύτιμος επιθετικός Αγουέρο είναι αμφίβολος και δύσκολο να τον ρισκάρει ο Γουαρδιόλα στην ενδεκάδα. Οι «πολίτες» έχουν ματς στο Λίβερπουλ για το Champions League, που είναι το σημαντικό στην παρούσα φάση. Σημαντική απουσία για τους γηπεδούχους ο αμυντικός Γουίλιαμς (τιμωρημένος), τραυματίας ο παικταράς Σίγκουρντσον, σε μεγάλη φόρμα ο επιθετικός Τοσούν που προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Οι συνθήκες που αναλύθηκαν, καθιστούν τον «άσο» μία επιλογή λογικού ρίσκου.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
31/03/2018 — 11:48 π.μ.
Χόφενχαϊμ - Κολωνία 25.5
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 5.5 192.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
31/03/2018 — 11:48 π.μ.
Έβερτον - Μάντσεστερ Σ. 19.5
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 9.5 237.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ