ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Ωραία μου «Κυρία»!

Φτάσαμε, στη στήλη του anti-booker.com, τις 807 μονάδες κέρδος και τώρα, απλώς, βρισκόμαστε στο +15! Δεν έχει πάει καλά το πράγμα, τώρα τελευταία…

Λάτσιο – Γιουβέντους : Η 3η Λάτσιο έχει στόχο ως το τέλος της Serie A να μείνει στη θέση αυτή! Αποκλείστηκε από το Κύπελλο, με θύτη τη Μίλαν μεσοβδόμαδα, και πλέον το επόμενο Champions League μπορεί να έρθει μονάχα μέσω Πρωταθλήματος. Πάντως οι «λατσιάλι», από τη στιγμή που αποκλείστηκαν από τους «ροσονέρι» στα πέναλτι, είναι τέσσερα ματς αήττητοι. Το πρόβλημα με τη Γιουβέντους είναι ότι η Λάτσιο δεν διαθέτει καλή παράδοση. Υπάρχουν ορισμένα σημαντικά θέματα, με τον Μαυροβούνιο μπακ Μάρουτσιτς (τιμωρημένος) ν’ αποτελεί το πιο σοβαρό. Η «Βέκια Σινιόρα» απέκλεισε την Αταλάντα (νίκη 1-0 μεσοβδόμαδα) στο Κύπελλο, συνεχίζοντας το αήττητό της. Έρχεται μεγάλο ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο για το Champions League (2-2 στο Τορίνο), με τη Λάτσιο, επίσης, να έχει κρίσιμο ματς με την Ντιναμό Κιέβου για το Europa. Οι Τορινέζοι είναι στη 2η θέση, στο -4 από τη Νάπολι, μ’ ένα ματς λιγότερο (το αναβληθέν, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, με την Αταλάντα). Από τη Ρώμη περνάει, ίσως, ο… μισός τίτλος. Χωρίς σημαντικά εργαλεία ο Αλέγκρι: Έξω ο Ιγουαΐν, με τον Μπερναρντέσκι ν’ απουσιάζει κι αυτός. Αμφίβολος και ο Μάντζουκιτς. Κομβικός, πλέον, ο Ντιμπάλα για την εξέλιξη του βαθμολογικού ντέρμπι στην Ιταλία. Η Λάτσιο στον πρώτο γύρο νίκησε στο Τορίνο, με 2-1, ενώ κατέκτησε και το Super Cup (3-2) τον περασμένο Αύγουστο απέναντι στη Γιουβέντους! Όαση στη γενικότερη προϊστορία των δύο ομάδων. Η «Γιούβε» έχει τεράστιο κίνητρο. Εννοείται και η Λάτσιο, αλλά το ποντάρισμα θα πάει στη μεγαλύτερη ομάδα, την πιο βαριά φανέλα που δίνεται και σε εξαιρετική τιμή.

Λα Κορούνια – Εϊμπάρ: Υπάρχει ελπίδα για την Ντεπορτίβο; Στο -2 από την παραμονή, αλλά την πέρασε μέχρι και η Λας Πάλμας. Ουσιαστικά ο αντίπαλος είναι (άλλος) ένας: Η Λεβάντε. Μάχη μεγάλη και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος. Το 0-0 με την Εσπανιόλ εντός, διαδέχτηκε η συντριβή (3-0) από τη Χετάφε εκτός. Έχει να κερδίσει από τον Δεκέμβριο (1-0 τη Λεγανές). Ακολούθησε ένα αρνητικό σερί έντεκα αγώνων, με οκτώ ήττες και τρεις ισοπαλίες. Η Λα Κορούνια έχει πέντε παιχνίδια να σκοράρει! Αυτό είναι και το μεγάλο πρόβλημα, αν κι ευκαιρίες χάνει. Τιμωρημένος είναι ο Βραζιλιάνος χαφ Γκιλέρμε, που συνιστά και την πιο σοβαρή απουσία των γηπεδούχων. Κάποιο νέο πρόβλημα δεν υπάρχει για την Εϊμπάρ, η οποία προέρχεται από νίκη επί της Βιγαρεάλ (1-0) που μακίγιαρε λίγο τα τελευταία άσχημα αποτελέσματά της. Ως μέγεθος δεν τρομάζουν οι φιλοξενούμενοι. Ο στόχος ευρωπαϊκής εξόδου εφικτός, όμως το κίνητρο της Κορούνια τεράστιο. Παίζεται ο «άσος»!

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
03/03/2018 — 11:23 π.μ.
Λάτσιο - Γιουβέντους 22.2
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
75 2.2 165
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
03/03/2018 — 11:23 π.μ.
Λα Κορούνια - Εϊμπάρ 12.65
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
65 2.65 172.25

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ