ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Η τελευταία ελπίδα της Άλμπιον

Με τη Σάλκε (2-1 τη Χόφενχαϊμ), στην τελευταία επικοινωνία στο anti-booker.com, πήραμε ξανά τα επάνω μας. Το ταμείο είναι στις +175 μονάδες, σε σχέση με την αρχική μπάνκα των 2.000 και κοιτάζουμε μονάχα ψηλά!

Λέστερ – Στόουκ: Πιέζεται ο «άσος» των «αλεπούδων», των οποίων το ύψιστο κίνητρο είναι η 7η θέση από την 8η που κατέχουν τώρα. Την ίδια ώρα που η Στόουκ παίζει την ύπαρξή της και την παραμονή στην κατηγορία, ούσα στο -2 από τη σωτηρία. Με 32 γκολ παθητικό εκτός έδρας και μία νίκη στην Premier League ως φιλοξενούμενη (1-0 στο Γουότφορντ στις 28 Οκτωβρίου). Τελευταίο ματς που έδωσαν οι «potters» είναι στις 10 Φεβρουαρίου, το 1-1 με την Μπράιτον, όπου έχασαν πέναλτι στο 90’ με τον Άνταμ για να πάρουν τη νίκη. Από τόσους μπαλαδόρους ο Πολ Λάμπερτ επέλεξε τον Σκωτσέζο συμπατριώτη του για την εκτέλεση, που είχε ξεχάσει από πότε έχει να σκοράρει και είχε μπει και στο 79’! Σε κάθε περίπτωση ο προπονητής της Στόουκ κάνει δουλειά κι έχει βελτιώσει την ψυχολογία και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Για παράδειγμα με την Μπράιτον βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 30’, ισοφάρισε στο 68’ και θα μπορούσε τη νίκη! Η Λέστερ προκρίθηκε στο Κύπελλο, με το 1-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου. Ξεκούραστη κι αυτή, όμως όχι όπως οι φιλοξενούμενοι που είχαν δύο εβδομάδες να προετοιμάσουν τον αγώνα. Στο τελευταίο ματς Πρωταθλήματος διαλύθηκαν από τη Σίτι, στο Μάντσεστερ, με 5-1. Ο Κλοντ Πιέλ δεν υπολογίζει τον Οκαζάκι (χρήσιμος επιθετικός σίγουρα), για τη Στόουκ ο Κράουτς λείπει αλλά δεν «πονάει» εκεί το αουτσάιντερ. Έχει παίκτες εμπρός. Σακίρι, Ντιούφ, Τσούπο-Μοτίνγκ πρέπει να βγάλουν γκολ και να «κάτσουν» επάνω. Στην τιμή που δίνεται το «διπλό» έχει αξία!

Γουέστ Μπρομ – Χάντερσφιλντ: Η Άλμπιον έχει μία τελευταία ευκαιρία να μπει ξανά στο παιχνίδι της παραμονής, από την οποία απέχει -7 βαθμούς! Τρεις νίκες σ’ όλη την Premier League, έναντι 7 της αντιπάλου της που ανήκει στο γκρουπ των ομάδων (με Κρίσταλ Πάλας και Σουόνσι) που, όπως έχουν τα πράγματα τώρα, οριακά σώζονται. Είναι τεράστιο six-pointer για τη Γουέστ Μπρομ, με τον Τόνι Πιούλις να παίζει ίσως και τη θέση του! Μετά την εντυπωσιακή πρόκριση στο «Άνφιλντ», επί της Λίβερπουλ, στο Κύπελλο (2-3) οι γηπεδούχοι έχασαν τα επόμενα τέσσερα ματς: 3-0 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, 2-3 από τη Σαουθάμπτον (από 1-0), 3-0 στο Λονδίνο από την Τσέλσι, 1-2 από τη Σαουθάμπτον (και αποκλεισμός από το FA Cup). Η Χάντερσφιλντ «χαιρέτησε» κι αυτή από το Κύπελλο (0-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), έχοντας βγάλει αντίδραση νωρίτερα στο 4-1 επί της Μπόρνμουθ την οποία διέλυσε και με ωραία μπάλα. Απώλεια ο Στάριτζ για τη Γουέστ Μπρομ, που συνιστά και το σημαντικότερο πρόβλημα των «baggies». Για τους φιλοξενούμενους η απουσία του παικταρά μέσου Μόι δεν καλύπτεται! Αν βάλουμε κάτω απλά ονόματα, η Άλμπιον υπερισχύει. Έχει έδρα, κίνητρο και αντίπαλο που είναι στα μέτρα της. «Άσος».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
24/02/2018 — 11:57 π.μ.
Λέστερ - Στόουκ 25.2
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 5.2 208
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
24/02/2018 — 11:57 π.μ.
Γουέστ Μπρομ - Χάντερσφιλντ 11.97
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 1.97 236.4

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;