ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Τώρα ή ποτέ για την Κορούνια!

Κακό διάστημα στο anti-booker.com! Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα της στήλης έφερε το ταμείο από τις +807 μονάδες στις +102… Και πάλι συν είμαστε, μετά από σερί χαμένα σημεία. Αυτό δίνει ένα σχετικό κουράγιο, αφού δεν «κυνηγάμε» την μπάνκα. Πορευόμαστε με Bundesliga και Primera Division…

Σάλκε – Χόφενχαϊμ: Δεν έχει μπει καθόλου καλά το 2018 για τους «βασιλικούς μπλε». Ήττα 3-1 στη Λειψία, ισοπαλία στο Γκενζελκίρχεν με το Αννόβερο, νίκη 2-0 στη Στουτγκάρδη, ήττα εντός από τη Βέρντερ Βρέμης (1-2), πρόκριση στο Κύπελλο επί της Βόλφσμπουργκ (1-0), ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν (2-1). Είχε και αποτελέσματα πισωγυρίσματα το διάστημα αυτό. Για τη Χόφενχαϊμ, έως το 4-2 επί της Μάιντζ (τη δυσκόλεψε αρκετά!), ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα: 1-1 στη Βρέμη με τη Βέρντερ, 1-4 από τη Λεβερκούζεν, 5-2 στο Μόναχο από την Μπάγερν, 1-1 στο Βερολίνο με τη Χέρτα. Η Σάλκε κρατά την 6η θέση κι ένα ποσοστό νικών εντός αρκετά κοντά στο 50%! Στο -3 οι φιλοξενούμενοι, που εκτός έδρας είναι μετριότατοι. H τιμωρία του μέσου Μάιερ «πονάει» τον Ντομένικο Τεντέσκο, δύσκολα θα εμπλακεί στο ματς ο επιθετικός Ουτ για τη «Χόφε» (έχει κλείσει στη Σάλκε) με τον χρήσιμο επιθετικό Γκνάμπρι να έχει τραυματισμό. Σε τιμή διπλασιασμού ο «άσος» αξίζει. Μπορεί στο 4-2 με τη Μάιντζ η Χόφενχαϊμ να είχε αξιόλογη επιθετική παρουσία, πίσω τα έκανε μαντάρα όμως και ρίσκαρε πολύ. Τέτοια αμυντική εμφάνιση ισοδυναμεί με γκολ στο Γκενζελκίρχεν.

Αλαβές – Λα Κορούνια: Η Αλαβές «μισεί» την ισοπαλία. Έχει 1 σε 23 αγώνες κι αυτή εντός. Από τους 25 βαθμούς απέχει +7 από τον υποβιβασμό. H Λα Κορούνια μετρά, στον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων στην κατηγορία, 4 νίκες. Από τους 17 βαθμούς βρίσκονται στο -3 από τη Λεβάντε και τη σωτηρία οι Γαλικιάνοι. Πολύ… 2-1, υπέρ ή κατά, τελευταία για τους Βάσκους. Πάλεψαν στη Βαρκελώνη, στη συνέχεια τα κατάφεραν με Θέλτα και Βιγιαρεάλ. Για την Κορούνια το κακό διάστημα με τον Κριστομπάλ στον πάγκο πέρασε, όχι, όμως, και τα άσχημα αποτελέσματα. Στο 0-1 του «Ριαθόρ» από την Μπέτις, στο ντεμπούτο του Κλάρενς Ζέεντορφ, το ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι γηπεδούχοι ήταν καλό. Με παραγωγή ευκαιριών, όχι κακή άμυνα και το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ! Ατυχία και κακή ψυχολογία δεν το επέτρεψαν… Ο κόσμος δεν το εκτίμησε πάντως, αφού στο τέλος έβγαλε μαντήλια για τους παίκτες. To ματς, ουσιαστικά, είναι 6 βαθμών. Για την Κορούνια αποτελεί μία από τις σημαντικές, τελευταίες, ευκαιρίες να δείξει ανάκαμψη και να μην βαλτώσει άλλο. Αν δεν κερδίσει, το επόμενο με την Εσπανιόλ εντός θα είναι εφιάλτης, μόνο και μόνο από τις αντιδράσεις του κόσμου της!

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
17/02/2018 — 11:47 π.μ.
Σάλκε - Χόφενχαϊμ 12.02
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 2.02 242.4
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
17/02/2018 — 11:47 π.μ.
Αλαβές - Λα Κορούνια 24.3
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 4.3 215

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;