ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Νίλ(α) για τον Λένον!

Πολύ κακό το προηγούμενο Σάββατο: Αμβούργο, Κιλμάρνοκ στις εκπλήξεις και Μάλαγα, Βέρντερ στα δυνατά πονταρίσματα αποτέλεσαν πλήγμα στο ταμείο μας. Και πάλι +517 «γράφει» όμως στην αρχική κάβα των 2.000 μονάδων!

Ρέιντζερς – Χιμπέρνιαν: Αντικειμενικά, αν συνεχίσει να παρουσιάζει μία σταθερότητα στην πορεία της, είναι το φαβορί για τη 2η θέση πίσω από τη Σέλτικ στη σκωτσέζικη Premier League. Στο -3 από την Αμπερντίν, με ματς λιγότερο όμως (49 έναντι 46 για την ακρίβεια). Η Ρέιντζερς δίνεται φαβορί με τη Χιμπέρνιαν, αλλά σε εξαιρετική τιμή. Οι «Χιμπς» είναι πίσω 5 βαθμούς και με ματς περισσότερο. Σίγουρα οι 6 εκτός έδρας νίκες δημιουργούν μία κατάσταση ικανότητας για έκπληξη στη Γλασκώβη. Η νίκη επί της Μάδεργουελ (2-1) έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο το τρέχον διάστημα, ενώ στο προηγούμενο ματς – πάλι στη Γλασκώβη – με τη Σέλτικ (1-0) ήταν πλήρως ανταγωνιστική. Η συνολική παράδοση είναι υπέρ των «Τζερς», ο Νιλ Λένον (τεχνικός της Χιμπέρνιαν) έχει περάσει από τη Σέλτικ και δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτος στο «Άιμπροξ» όπου η συμπεριφορά του στο παρελθόν ήταν ερειστική. Δεν υπάρχει κάποιο νέο πρόβλημα. Η άμυνα έχει θέματα (έξω οι ΜακΡόρι, Άλβες), αλλά μακρόχρονα. Ομοίως και για τη Χιμπέρνιαν, η οποία – ως ομάδα του Εδιμβούργου και για θρησκευτικούς λόγους – είναι… κόκκινο πανί για τη Ρέιντζερς. Λογικός ο «άσος». Κίνητρο, φόρμα, έδρα, καλύτερο ρόστερ!

Λέστερ – Σουόνσι: Λέστερ… Ταβάνι η 7η θέση της αγγλικής Premier League. 1/3 ηττών εντός έδρας. Ήττα στο Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα από την Έβερτον (2-1), λογική πρόκριση στο FA Cup επί της Πίτερμπρο (1-5) νωρίτερα. Η Σουόνσι με τον Καρβαλιάλ είναι άλλη ομάδα, που τα καταφέρνει σε δύσκολα ματς (3-1 με Άρσεναλ, 1-0 με Λίβερπουλ). Ενδιάμεσα ως πισωγύρισμα μπορεί να θεωρηθεί το 1-1 με τη Νοτς Κάουντι εκτός για το Κύπελλο, αλλά δεν είναι στόχος της ο θεσμός. Μάλλον βάρος… Οι Ουαλοί εκτός έδρας θέλουν δουλίτσα ακόμη, αφού με 2 νίκες σε 12 ματς ως φιλοξενούμενοι δεν πάνε πουθενά! Ο ανταγωνισμός για την παραμονή είναι μεγάλος κι ο στόχος τους για αποτέλεσμα πιο σοβαρός των «αλεπούδων». Ο Μαχρέζ, μετά τη δεύτερη μεταγραφική περίοδο που ήρθαν προτάσεις από μεγαλύτερες ομάδες, και η Λέστερ δεν τον έδωσε ουσιαστικά είναι τελειωμένος. Έφυγαν Σλιμανί και Κινγκ, προς Νιούκαστλ και Σουόνσι αντίστοιχα, απουσιάζει ο αμυντικός Μόργκαν… Δύσκολα αγωνιστικά νέα! Σημαντική η προσθήκη του Αντρέ Αγιού από τη Γουέστ Χαμ για τη Σουόνσι, ο οποίος γύρισε στην Ουαλία και θα έχει τον αδελφό του Τζόρνταν παρέα. Ο Πιέλ είναι καλός προπονητής, όμως ό,τι συμβαίνει στη Λέστερ είναι επάνω από τις δυνάμεις του. Η Σουόνσι κερδίζει θηρία εδώ και λίγο καιρό… «Διπλό».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
03/02/2018 — 12:23 μ.μ.
Ρέιντζερς - Χιμπέρνιαν 11.91
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 1.91 229.2
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
03/02/2018 — 12:23 μ.μ.
Λέστερ - Σουόνσι 24.45
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 4.45 200.25

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ