ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Προύποθέσεις για... Burnleying!

Στην τελευταία στήλη του 2017 όλα έμειναν στο… μηδέν! 0-0 Νιούκαστλ-Μπράιτον, 0-0 Ίντερ-Λάτσιο, στο… μηδέν φυσικά και ο Ικάρντι. Το ταμείο μας υποχώρησε, αλλά και πάλι βρισκόμαστε στις +455 μονάδες από το αρχικό κεφάλαιο των 2.000! Να ευχηθώ υγεία στους αναγνώστες του anti-booker.com, επιτυχίες σε κάθε επίπεδο και, ειλικρινώς, κάθε καλό για τον καθένα ξεχωριστά.

Μπέρνλι – Λίβερπουλ: Δυνατό σημείο για τους «reds» η επίθεση, η οποία γύρισε και το ματς με τη Λέστερ (2-1). Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στην τετράδα, απέχοντας +3 από την Άρσεναλ (44 έναντι 41). Με αήττητη έδρα και 50% ποσοστό επιτυχία εκτός «Άνφιλντ». Η Μπέρνλι από την 7η θέση μπορεί να διατείνεται ότι έχει εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή και κοιτάζει ανοικτά τον ρόλο της στη δεκάδα της Premier League. Διαλύθηκε από την Τότεναμ (0-3) στις γιορτές, όμως πήρε φοβερό 2-2 από τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ και άδικο 0-0 με τη Χάντερσφιλντ εκτός. Ήταν καλύτερη, αντιμετώπισε κάκιστη διαιτησία, με τον προπονητή Ντάιτς δικαιολογημένα να τα βάζει με τον Τίερνεϊ που αδίκησε τους «clarets». Σημαντική η επιστροφή του Ταρκόβσκι στην άμυνα για την Μπέρνλι, αμφίβολος είναι ο επιθετικός Γουντ (άρα θα παίξει ο Βόουκς ή ο Μπαρνς που το «κάρφωσε» στο «Ολντ Τράφορντ»). Το μείον για τη Λίβερπουλ είναι η μη σίγουρη συμμετοχή του Σαλάχ, ο οποίος είναι το «Α» και το «Ω» στο παραγωγικό κομμάτι του παιχνιδιού των φιλοξενούμενων. Αν δεν παίξει, λόγω τραυματισμού, πρόβλημα… Ο Κλοπ συνεχίζει να κάνει rotation στους τερματοφύλακες, με τον Μινιολέ να έχει προβάδισμα να παίξει σύμφωνα με τους Άγγλους. Το χέρι πηγαίνει «καρφί» στον «άσο». Η Μπέρνλι είναι ομάδα με προσωπικότητα, καθαρό βρετανικό στιλ, προπονητάρα στον πάγκο και παίζει εντός έδρας. Αν δεν έχει η Λίβερπουλ Σαλάχ (θα το μάθουμε στις ενδεκάδες), πάμε για δυνατό bet.

Λέστερ – Χάντερσφιλντ: Ακριβό το G/G… Λέστερ και Χάντερσφιλντ απέχουν 3 βαθμούς (27 έναντι 24), με τις «αλεπούδες» να έχουν χάσει το 40% των αγώνων τους εντός έδρας. Έχοντας χειρότερη άμυνα, επί μέρους, με 14 γκολ απ’ ό,τι επίθεση (13). Για τους φιλοξενούμενους το +6 από τον υποβιβασμό είναι μεγάλη επιτυχία. Όχι βαθμολογικά, αλλά έχουν από κάτω τους τόσες ομάδες. Εννέα συγκεκριμένα ως την 20ή θέση! Η Λέστερ στα συνεχόμενα παιχνίδια των Εορτών δεν έχει νίκη: 2-2 με Γιουνάιτεντ εντός, ήττα 2-1 στο Γουότφορντ, ήττα με το ίδιο σκορ στο Λίβερπουλ όπου ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Ομοίως και η Χάντερσφιλντ: 1-1 στο Σαουθάμπτον, 1-1 με τη Στόουκ εντός, 0-0 με την Μπέρνλι εντός. Στα δύο τελευταία εφόσον ερχόταν ένα «τρίποντο» θα ήταν το ιδανικό. Δεν αναφέρεται κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα που να επηρεάζει καμία από τις δύο, δεδομένη κρίνεται η κόπωση από τα σερί ματς. Το γκολ θα ψάξει η Χάντερσφιλντ, ώστε να «χτίσει» επάνω. Ανεβασμένο το αμφίσκορο, με πιθανότητες να βγει.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
01/01/2018 — 11:18 π.μ.
Μπέρνλι - Λίβερπουλ 16.25
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 6.25 218.75
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
01/01/2018 — 11:18 π.μ.
Λέστερ - Χάντερσφιλντ G/G1.97
3-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
65 1.97 128.05

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;