ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Ικάρντι και... Νιούκαστλ!

Στην τελευταία στήλη στο anti-booker.com πέσαμε έξω τελείως στην Τότεναμ (πέρασε σίφουνας από την Μπέρνλι με 3-0), με τη Γιουβέντους να νικά τη Ρόμα (1-0) και να μας επιβεβαιώνει ένα μεγάλο ποντάρισμα.

Νιούκαστλ – Μπράιτον : Συνεχόμενα παιχνίδια και τα… πάντα στη ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, που λέει και το απόφθεγμα! Για τις «καρακάξες» αποτελεί ζωτικής σημασίας, για τη συνέχεια της σεζόν, το ματς του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» με την Μπράιτον. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +3 (21 βαθμοί έναντι 18). Όσο κακή είναι εκτός έδρας η Μπράιτον, άλλο τόσο κακή είναι η Νιούκαστλ ως γηπεδούχος. Η παραμονή στην κατηγορία περνάει από τέτοιες λεπτομέρειες. Που κακώς αναφέρονται ως λεπτομέρειες... Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πρέπει να εξαργυρώσει το 3-2 στο Λονδίνο, επί της Γουέστ Χαμ. Με τη Μάντσεστερ Σίτι (0-1) το πάλεψε, αλλά δεν μπορούσε πετύχει κάτι περισσότερο. Η Μπράιτον, όμως, είναι στα… δόντια της. Μετά από πέντε διαδοχικές ήττες εντός (Μπόρνμουθ, Γουότφορντ, Λέστερ, Έβερτον, Σίτι) επιβάλλεται η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η Μπράιτον, ως φιλοξενούμενη, έχει να σκοράρει από το 0-1 στο Σουόνσι στις 4 Νοεμβρίου. Ακολούθησαν τέσσερις διαδοχικές ήττες εκτός (Γιουνάιτεντ, Χάντερσφιλντ, Τότεναμ, Τσέλσι). To μεγάλο πρόβλημα των γηπεδούχων είναι η απουσία του καλού τερματοφύλακα Έλιοτ. Στην Μπράιτον δεν αναφέρονται αγωνιστικά ζητήματα. Για τη Νιούκαστλ είναι σπουδαίο το ματς, πριν πάει στο Στόουκ. Ο λογικός «άσος» στηρίζεται στο κίνητρο!  

Ίντερ – Λάτσιο : Η Ίντερ είναι στο -8 από την κορυφή στη Serie A. Η Λάτσιο στο -4 από την Ίντερ! Ο Δεκέμβριος είναι κακός για τους «νερατζούρι». Πρόκριση στο Κύπελλο, επί της άσημης Πορντενόνε, με τα χίλια ζόρια μετά το 0-0 στο Τορίνο με τη Γιουβέντους. Ήττα από την Ουντινέζε στο Μιλάνο (1-3). Ήττα από τη Σασουόλο εκτός (1-0). Αποκλεισμός από τη Μίλαν στο Κύπελλο. Οι Ρωμαίοι, αντίθετα, είναι αήττητοι στα τέσσερα τελευταία σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, με πρόσφατο επίτευγμα την πρόκριση επί της Φιορεντίνα (1-0). Οι απουσίες των Μιράντα και Ντ’ Αμπρόζιο στην άμυνα συνιστούν πρόβλημα για τους Μιλανέζους. Οι «λατσιάλι» πλην του επιθετικού Καϊσέδο δεν έχουν άλλα θέματα που να επηρεάζουν. Η Ίντερ πρέπει να… σηκωθεί ξανά! Πληρώνει ο «άσος», κόντρα σε βατό αντίπαλο. Περιμένουμε πολλά από τον παικταρά Ικάρντι, στον οποίο θα μπει ένα συμπληρωματικό bet για να σκοράρει πρώτος στον αγώνα…

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
30/12/2017 — 11:30 π.μ.
Νιούκαστλ - Μπράιτον 12.08
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.08 124.8
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
30/12/2017 — 11:30 π.μ.
Ίντερ - Λάτσιο 12.3
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
60 2.3 138
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
30/12/2017 — 11:30 π.μ.
Ίντερ - Λάτσιο First Scorer-Ικάρντι3.25
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
35 3.25 113.75

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;