ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Σεβασμός στη Γιουβέντους

Στην προηγούμενη στήλη Κολωνία και Γουέστ Χαμ δεν δέχτηκαν ούτε γκολ, με αποτέλεσμα να πληρώσουν και τα δύο bets και το ταμείο να έχει ξεπεταχτεί στις +505 μονάδες!

Μπέρνλι – Τότεναμ: Η 6η της Premier League υποδέχεται την 7η και οι αποδόσεις έχουν τόσο μεγάλη απόκλιση μεταξύ τους! Κι αυτό που επιβάλλεται να προστεθεί, με όλο τον σεβασμό στους «spurs», είναι ότι για την Τότεναμ μιλάμε όχι για τη Γιουνάιτεντ ή τη Λίβερπουλ ώστε να πεις ότι ποντάρεται χαμηλό «διπλό» σε μία σούπερ βαριά φανέλα. Η Μπέρνλι έχει πέντε νίκες σε εννέα ματς εντός με 3 γκολ παθητικό. Θα παίξει για να μην χάσει, αποτελεί ένα από τα φωτεινά παραδείγματα υιοθέτησης του αγγλικού στιλ ποδοσφαίρου κι έχει στον πάγκο τον Σον Ντάιτς που σύντομα θα βρεθεί σε μεγαλύτερο σύλλογο. 

Στο Μάντσεστερ, κόντρα στη Σίτι, οι Λονδρέζοι διαλύθηκαν (4-1). Όχι παράλογο. Οι «clarets» προέρχονται από 0-0 στο Μπράιτον, νίκες με 1-0 κόντρα σε Γουότφορντ και Στόουκ. Για τους γηπεδούχους οι απουσίες των Ταρκόφσκι και Γουάρντ (βασικοί αμφότεροι στην άμυνα) αποτελούν το πρόβλημα που επιβάλλεται να λυθεί. Για την Τότεναμ Αλντερβάιρελντ και Γουανιάμα αν έπαιζαν, τότε σίγουρα θα ήταν συν. Ωστόσο λείπουν καιρό και δεν επηρεάζει τόσο η απώλειά τους. Εφόσον η Μπέρνλι καταφέρει να βρει αντίδοτο στις δύο σημαντικές απουσίες στα μετόπισθεν, κρίνεται ικανή για την υπέρβαση με τους Λονδρέζους. H απόδοση του «άσου», για Αγγλία, είναι τεράστια κι εξοργιστικός ο φαβοριτισμός της Τότεναμ…

Γιουβέντους – Ρόμα: Η «Γιούβε» βρίσκεται στο κυνήγι της Νάπολι. Στο -1 από τους πρωτοπόρους κι έχει εμπρός δύσκολο ματς με την αήττητη, εκτός έδρας, Ρόμα! Δεν είναι μόνο ότι οι πρωτευουσιάνοι μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες ως φιλοξενούμενοι. Είναι ότι δεν δέχονται κι εύκολα γκολ: Μόλις 3 παθητικό, τη στιγμή που έχουν δεχτεί 7 στο «Ολίμπικο». Η Γιουβέντους στο Τορίνο έχει χάσει από την άλλη ομάδα της Ρώμης (1-2 από τη Λάτσιο τον Οκτώβριο). 

Στα τελευταία της ματς έχει θωρακίσει την άμυνά της, κάτι που ισχύει με τη Ρόμα σε ελαφρώς μικρότερο βαθμό. Το 1-2 από την Τορίνο στο Κύπελλο χάλασε την εικόνα των φιλοξενούμενων. Η απουσία του Μπουφόν είναι κομβική, όμως οι Τορινέζοι με Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν, Μάντζουκιτς υπόσχονται παραγωγικό 90λεπτο. Πιο ισχυρή τριάδα εμπρός απ’ αυτήν που απαρτίζουν οι Ελ Σααράουι, Περότι, Τζέκο. Σε τιμές κοντά στο 1.90 ο «άσος» ποντάρεται. Τον τίτλο παίζει η Γιουβέντους σε τέτοια ματς… Σεβασμός!

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
23/12/2017 — 11:54 π.μ.
Μπέρνλι - Τότεναμ 16.2
0-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 6.2 155
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
23/12/2017 — 11:54 π.μ.
Γιουβέντους - Ρόμα 11.87
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
150 1.87 280.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ