ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Κολωνία υπάρχεις ακόμη;

Αρχίσαμε από τις 2.000 μονάδες, βρισκόμαστε στις 2.327, με την τελευταία επικοινωνία να μας δικαιώνει όσον αφορά τον «άσο» της Κιλμάρνοκ (2.22) μα όχι στον αντίστοιχο της Κρίσταλ Πάλας που έχασε πέναλτι στο τέλος από ξεροκεφαλιά του Μπεντέκε! Γερμανία και Αγγλία έχει το μενού...

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ: Το εφιαλτικό 2017 ολοκληρώνεται για τους «τράγους» με δύο παιχνίδια. Σημαντικότερο όχι αυτό του Κυπέλλου με τη Σάλκε την ερχόμενη Τρίτη (19/12), αλλά το κρίσιμο με τη Βόλφσμπουργκ στο φινάλε της Bundesliga για φέτος. Οι 3 βαθμοί ενεργητικό δεν αφήνουν πολλές πιθανότητες παραμονής στην Κολωνία. Η καμία νίκη σε δεκαέξι αγώνες καθιστούν τη συμμετοχή στο επόμενο Πρωτάθλημα ανέφικτη. Η ευρωπαϊκή συμμετοχή στους ομίλους του Europa League (αποκλείστηκε σε γκρουπ με ΜΠΑΤΕ, Άρσεναλ, Ερυθρό Αστέρα κάνοντας δύο νίκες εντός με Άγγλους και Λευκορώσους!) κόστισε σε δυνάμεις και τραυματισμούς. Αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν σοβαρά προβλήματα. Γκιρασί και Οσάκο στην επίθεση είναι τα σημαντικότερα, όπως και του παικταρά Μπίτενκουρτ στα «φτερά». Λείπουν καμιά δεκαριά, αλλά παίκτες όπως οι Κόρντομπα, Κεϊρός κτλ δεν είχαν καμία επιρροή στο παιχνίδι της Κολωνίας. Πήγε πολύ καλά στο Μόναχο (1-0 από την Μπάγερν), υπέστη σοκαριστική ανατροπή εντός με θύτη τη Φράιμπουργκ (από 3-0, 3-4) την περασμένη Κυριακή. Η Βόλφσμπουργκ των δέκα ισοπαλιών δεν έχει απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη κι ας έχει χάσει, μόλις, τρεις φορές. Μετά το 0-0 στο Αμβούργο, έμεινε στο 1-1 με τη Λειψία. Χάνοντας τα άχαστα (ειδικά η ευκαιρία του Οριγκί σε κενή εστία δεν υπάρχει!). Μέτριο ποδόσφαιρο για τους «πράσινους», που δίνονται μεγάλο φαβορί εκτός έδρας. Ακόμη και μ’ αυτήν την Κολωνία δεν είναι. Με Μάλι και Γκόμεζ σε κακά χάλια, την Κολωνία να παίζει την τελευταία ελπίδα παραμονής και τον «άσο» ψηλά δεν το σκεφτόμαστε ιδιαίτερα.

Στόουκ – Γουέστ Χαμ: 16 βαθμούς οι «πότερς», 14 τα «σφυριά». Ματς 6 πόντων, με φόντο τη σωτηρία! Η Premier League, φέτος, έχει τεράστιο ενδιαφέρον στις τελευταίες θέσεις. Ποιος θα σώσει το τομάρι του αποτελεί αίνιγμα… Η Στόουκ έχει κερδίσει περίπου το 1/3 των αγώνων της εντός, η Γουέστ Χαμ δεν έχει «διπλό», όμως με τον Ντέιβιντ Μόις στο τιμόνι άρχισε να έχει ταυτότητα στο παιχνίδι της. Νίκησε την Τσέλσι (1-0) εντός, δεχόμενη δύο-τρεις μεγάλες ευκαιρίες από τους «μπλε». Λογικό. Έμεινε στο 0-0 με την Άρσεναλ, πάλι «σπίτι» της, έχοντας η ίδια δοκάρι στο τέλος με τον Τσιτσαρίτο και καλές στιγμές για να βάλει γκολ και να πάρει το «τρίποντο». Έχασε νωρίτερα στις λεπτομέρειες από τη Σίτι στο Μάντσεστερ. 4 βαθμοί συγκομιδή με τα «θηρία» δεν είναι λίγοι. Υπάρχει κόπωση από τα σερί ματς, όμως ο αντίπαλος των «σφυριών» δεν τραβάει. Ήττα στο τέλος στο Μπέρνλι (1-0), διάλυση στο Λονδίνο από την Τότεναμ (5-1) και οριακή νίκη επί της ουραγού Σουόνσι (2-1) πιο πίσω. Ο Μαρκ Χιουζ είναι υπ’ ατμόν κι έχει πρόβλημα στην άμυνα με τους τραυματισμούς των Ζούμα και Ίντι. Ο Χεσέ γύρισε στην Ισπανία για προσωπικό του θέμα. Από τη μέση και μπροστά το ρόστερ των φιλοξενούμενων είναι κλάσεις ανώτερο κι αν δεν ήταν ο φορμαρισμένος στόπερ Ριντ τιμωρημένος, θα έπεφτε μεγάλο ποντάρισμα στην έκπληξη. Τώρα, απλώς, παίζεται η λονδρέζικη ομάδα!

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
16/12/2017 — 11:42 π.μ.
Κολωνία - Βόλφσμπουργκ 13.3
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.3 132
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
16/12/2017 — 11:42 π.μ.
Στόουκ - Γουέστ Χαμ 23.15
0-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 3.15 126

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;