ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Must win game για Πάλας!

Ο Δεκέμβριος άρχισε με παραγωγική επικοινωνία στο anti-booker.com! Το περασμένο Σάββατο (2/12) Έβερτον και Κιλμάρνοκ ανέβασαν το ταμείο της στήλης στις 2.300 μονάδες… Not bad.

Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ: Οι συνθήκες για τους «αετούς» δεν είναι καθόλου καλές. Εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με το κάκιστο πρόσωπο εκτός «Σέλχαρστ Παρκ» να προβληματίζει. 0-2-6, 0-13 γκολ. Κάτι που σημαίνει ότι στο Λονδίνο δεν πρέπει να περνάει κανείς, ώστε να μείνει στο παιχνίδι της παραμονής η Κρίσταλ Πάλας και να μην κυνηγά χίμαιρες… Η Μπόρνμουθ έχει 5 βαθμούς περισσότερους (15 έναντι 10), αλλά μόνο το τομάρι της σωσμένο δεν είναι. Κάθε γκέλα για τους «cherries» τούς φέρνει κοντά στη ζώνη, άρα στα προβλήματα. Οι γηπεδούχοι του Ρόι Χότζσον είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι, προερχόμενοι από τρεις ισοπαλίες (οι δύο τελευταίες 0-0 σε Μπράιτον και Γουέστ Μπρομ) και μία νίκη επί της Στόουκ (2-1 στα χασομέρια). Κομβικά τα δύο εντός με Μπόρνμουθ και Γουότφορντ. Η Μπόρνμουθ είναι τρεις αγώνες μακριά από το «τρίποντο». Δύο εξ αυτών ήταν με Σουόνσι (0-0 στην Ουαλία) και Μπέρνλι (1-2 εντός). Ετοιμάζεται φουλ επιθετικό σχήμα για την Πάλας με Μπεντέκε, Ζαχά και support Τάουνσεντ, Καμπάιγ. Ευκαιρία των Λονδρέζων για μία νίκη-ανάσα. Ο «άσος» μπαίνει στο παιχνίδι!

Κιλμάρνοκ – Πάρτικ Θιστλ: Οι γηπεδούχοι από τους 15 βαθμούς βλέπουν ότι… βράζουν στο ζουμί με κάμποσες ομάδες ακόμη κι αντιμετωπίζουν τη χειρότερη της Premier Σκωτίας. Η Πάρτικ των 11 πόντων είναι στο 0-3-4 εκτός, με 3-12 γκολ. Η Κιλμάρνοκ (η μόνη ομάδα χωρίς εντός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα!) διαθέτει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία ν’ απομακρυνθεί από τους ουραγούς στους +7 βαθμούς εφόσον κερδίσει. Στο 1-2 επί της Σεντ Τζόνστον, πέρα από το ότι μας πλήρωσε, έδειξε πως όταν της στραβώνει ένα ματς μπορεί να το διαχειριστεί. Γνώρισε την ισοφάριση στο 43’, πριν το ημίχρονο, όμως η ομάδα του έμπειρου προπονητή Κλαρκ δεν «μάσησε». Η Θιστλ προέρχεται από ήττα εντός από τη Χιμπέρνιαν (0-1), συμπληρώνοντας τρεις αγώνες δίχως «τρίποντο». Με την προσθήκη του παικταρά Μουλουμπού στα χαφ η Κιλμάρνοκ θ’ αλλάξει επίπεδο κι ας μην είναι ο πρώην Πρεμιερλιγκάτος ποδοσφαιριστής στα καλύτερά του. Ουσιαστικά ποντάρονται οι γηπεδούχοι, ώστε να «χτίσουν» επάνω στη μεγάλη νίκη με τη Σεντ Τζόνστον. Ο «άσος» πληρώνει, αναλογικά, καλά.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
09/12/2017 — 12:07 μ.μ.
Κρίσταλ Πάλας - Μπόρνμουθ 11.97
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 1.97 236.4
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
09/12/2017 — 12:07 μ.μ.
Κιλμάρνοκ - Πάρτικ Θιστλ 12.22
5-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 2.22 266.4

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ