ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Βόλφσμπουργκ, τι λες;

Ένα παιχνίδι από Bundesliga κι ένα από Premier League αποτελούν τη δυάδα των εκτιμήσεων στο anti-booker.com!

Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ: Δεν συγκλονίζει η τιμή που συνοδεύει τον «άσο» των «πράσινων». Τα πράγματα, όμως, είναι αρκετά σοβαρά. 0-5-1 απολογισμός εντός έδρας, με 10 γκολ παθητικό. Αναζητείται η πρώτη επιτυχία ως γηπεδούχος κι αντίπαλος είναι η κάκιστη εκτός έδρας Φράιμπουργκ (0-1-4, 1-16 γκολ). Λογικό το ερώτημα: Αν όχι τώρα, πότε; Η Βόλφσμπουργκ δεν χάνει (οκτώ ισοπαλίες στην Bundesliga), όμως πρέπει να μάθει να κερδίζει. Αν κριθεί ετοιμοπόλεμος ο Μπλαστσικόφσκι, τότε ο Σμιντ δεν θα έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα ν’ αντιμετωπίσει. Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες (Ντιντάβι, Μάλι, Γκόμεζ, Γκιλαβογκί, Οριγκί) που, σε κάθε περίπτωση, ανεβάζουν την ποιότητα της Βόλφσμπουργκ και θα της φέρουν αποτελέσματα. Η Φράιμπουργκ δεν έχει τον πολύτιμο Νίντερλεχνερ (2 γκολ), τη στιγμή που ο προπονητής Στράιχ καλείται να καλύψει μακρόχρονες κυρίως απουσίες που αποδυναμώνουν το μέτριο δυναμικό των φιλοξενούμενων. Ο αμυντικός Λίνχαρτ και ο χαφ Φραντς κρίνονται οι σημαντικότερες. Είναι στιγμή να κερδίσει η Βόλφσμπουργκ, για πρώτη φορά εντός φέτος και δεύτερη συνολικά! Νοέμβρη πάμε να «φάμε»…

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον: Η ουραγός της Premier League, Κρίσταλ Πάλας, υποδέχεται την Έβερτον σε ματς που δεν είναι ακριβώς six-pointer. Ωστόσο η θέση των δύο αντιπάλων παίζεται στο Λονδίνο. Εξηγούμαστε… Οι «αετοί» με μία νίκη σε έντεκα αγώνες, 4-22 γκολ, 0-0-6 εκτός με 0-13 γκολ προφανώς και δεν πάνε πουθενά. Κρίνεται άμεση ανάγκη η συγκομιδή βαθμών, ώστε να μην χαθεί η χρονιά πριν φτάσουν Χριστούγεννα. Ο Ρόι Χότζσον παρουσιάζει καλύτερα ομάδα απ’ ό,τι ο Ντε Μπουρ, όμως δεν έρχονται αποτελέσματα. Η ετοιμότητα των Μπεντέκε και Λόφτους-Τσικ θα καθορίσει την ενδεκάδα, με τις πιθανότητες, πάντως, να παίξει ο Βέλγος φορ να είναι λίγες. Η Πάλας διαθέτει δυναμικούς παίκτες στο αρχικό σχήμα (Τάουνσεντ, Ζαχά, Μιλιβόγεβιτς, Σλουπ, Καμπάιγ). Ομάδα δεν έχει ακόμη… Στην Έβερτον, την απομάκρυνση του Ντέιβιντ Άνσγουορθ (τον στηρίζουν παίκτες, κόσμος, παλαίμαχοι Έβερτον κι όπως φαίνεται η διοίκηση) δεν την ακολούθησε πρόσληψη μόνιμου προπονητή. Έπαιξαν ονόματα, ωστόσο χωρίς να φέρνει νίκες ο υπηρεσιακός μένει ακλόνητος. Για πόσο; Ουδείς γνωρίζει. Υπάρχουν μακρόχρονες απουσίες, αδύνατο να παίξει ο Μπάρκλεϊ που είναι ιατρικά έτοιμος αλλά πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Η Κρίσταλ Πάλας είναι το φαβορί, διότι συμπεριφέρεται κανονικά ως ομάδα. Η Έβερτον (Σναϊντερλέν, Μιραλάς ελέγχονται ήδη πειθαρχικά) όχι. Λογικός ο «άσος».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
18/11/2017 — 11:22 π.μ.
Βόλφσμπουργκ - Φράιμπουργκ 11.67
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 1.67 200.4
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
18/11/2017 — 11:22 π.μ.
Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον 12.35
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 2.35 105.75

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ