ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Δύο σημεία και ο... Γιάννης!

Μετά τα δύο καταστροφικά πονταρίσματα στις… Βέρντερ, συνεχίζουμε στο anti-booker.com με επιλογές από Ελλάδα, Βέλγιο και Ιταλία.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός: Η παράδοση των «πράσινων» στην Αρκαδία είναι εξαιρετική. Ίσως η πιο φιλόξενη έδρα του πιο πρόσφατου διαστήματος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εκτός «Λεωφόρου» δείχνει να μην μπορεί να είναι αποτελεσματικός. Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη υπάρχουν δύο διλήμματα ενδεκάδας, με τους Μολέντο και Λουντ να είναι φαβορί ν’ αρχίσουν. Ωστόσο ο 49χρονος προπονητής σκέφτεται και τον Μουνιέ για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Να φτάνει 10η αγωνιστική και το «τριφύλλι» να μην έχει εκτός έδρας νίκη είναι κάπως. Ο Αστέρας του Παντελίδη διαθέτει τον χρήσιμο Μουνάφο ξανά, μετά την τιμωρία, με τον Έλληνα τεχνικό να σκέφτεται αν θα είναι ο Δουβίκας βασικός ή ο Μανιάς στη γραμμή κρούσης. Λογικά δίνεται ο Παναθηναϊκός σε τόσο υψηλή απόδοση. Εκτός έδρας μεταμορφώνεται προς το χειρότερο. Ωστόσο έρχεται από καλή εμφάνιση και νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, θα έχει δύο χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό του, οπότε μπορεί να «χτίσει» μία μικρή «Λεωφόρο» στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Μαλίν – Κόρτραϊκ: Oυραγός η Μαλίν με 8 βαθμούς στο Βέλγιο μετά από 13 αγωνιστικές. Έξι ματς δίχως νίκη η Κόρτραϊκ του Γιάννη Αναστασίου, η οποία από τις 19 Σεπτεμβρίου και το 5-3 Κυπέλλου επί της Ρες Ντουρμπουά δεν το έχει… βρέξει! Στο Πρωτάθλημα Βελγίου συμπλήρωσε δέκα αγώνες δίχως νίκη. Συγκεκριμένα από το 1-2 επί της Έουπεν στις 12 Αυγούστου. Πέρασε καιρός και τα πράγματα έχουν ζορίσει για τον Έλληνα τεχνικό. Δεν υπάρχει καλή γνώση των δύο ομάδων, γι’ αυτό – με γνώμονα, πάντα, την ειλικρίνεια – θα μπει κατιτίς στους φιλοξενούμενους που δίνονται αουτσάιντερ (σε εξαιρετική απόδοση) με κίνητρο μεγάλο βαθμολογικά – και προσωπικό του προπονητή τους – απέναντι στη χειρότερη ομάδα της Λίγκας. Συμφέρουσα κατάσταση δείχνει… Υστερόγραφο στην ανάλυση: Ο Μαλαισιανός ιδιοκτήτης Βίνσεντ Ταν παρακολούθησε το 0-0 με την Γκενκ, στις 28 Οκτωβρίου. Συνεχάρη τον Αναστασίου για το πνεύμα των παικτών του, δείχνοντας ότι τον στηρίζει. Είναι τόσο εκκεντρικός, όμως, που με αρνητικό αποτέλεσμα ίσως αλλάξει γνώμη!

Τζένοα – Σαμπντόρια: Ντέρμπι της Γένοβας, με μεγάλη αντιπαλότητα και τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι οι γηπεδούχοι (οι δύο ομάδες έχουν κοινή έδρα). Η Τζένοα είχε δύσκολο πρόγραμμα (Μίλαν, Νάπολι), κατάφερε να πάρει σε 180 λεπτά μόλις 1 βαθμό, ωστόσο το 1-0 από τη ΣΠΑΛ εκτός αποτελεί πισωγύρισμα. Η «Ντόρια», αντίθετα, προέρχεται από εμφατικό 4-1 επί της Κιέβο και καλή εμφάνιση στο Μιλάνο (ήττα από την Ίντερ με 3-2). Το καλό για τη γηπεδούχο είναι ότι δεν έχει άσχημα αγωνιστικά νέα (λείπουν αναπληρωματικοί), τη στιγμή που ετοιμάστηκε για το ντέρμπι σε συνθήκες απόλυτης ησυχίας και ηρεμίας αποκλεισμένη από τα πάντα! Και η Σαμπντόρια κατεβάζει πλήρη αποστολή. Είναι ματς που όλα γίνονται. Μπορεί να επικρατήσει το κίνητρο κι ο κόσμος, με την Τζένοα να «καίγεται» για τη νίκη που θα της κάνει σούπερ καλό σε γόητρο και βαθμολογία.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
04/11/2017 — 11:25 π.μ.
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 22.9
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 2.9 130.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
04/11/2017 — 11:25 π.μ.
Μαλίν - Κόρτραϊκ 24.3
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 4.3 107.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
04/11/2017 — 11:25 π.μ.
Τζένοα - Σαμπντόρια 12.55
lose
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
55 2.55 140.25

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ