ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Γκολ στη Λεωφόρο

Με το ταμείο αρκετά επάνω από τις 2.000 μονάδες μπαίνουμε στο Σαββατοκύριακο, με πρώτο bet (κάτι που δεν συνηθίζουμε) να έρχεται από την ελληνική Super League… Εδώ στο anti-booker.com!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός : Για την άμυνα του «τριφυλλιού» η μείωση της τιμωρίας του Μολέντο και το δικαίωμα του Βραζιλιάνου να παίξει είναι νέκταρ! Δεν υπάρχει άλλος παίκτης αντίστοιχου επιπέδου πίσω. Η αλήθεια είναι ότι παρατηρώντας τη συμπεριφορά των δύο μεγάλων «μονομάχων» τα λίγα γκολ αποτελούν το ενδεχόμενο με τις περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης. Προσεκτική τακτική ο Τάκης Λεμονής, κάτι που φάνηκε και στο 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», γκολ με το σταγονόμετρο ο Παναθηναϊκός που ζει κι αναπνέει από τη φιλότιμη προσπάθεια του Γκιγέρμο Μολίνς. Ο Σουηδός προσφέρει περισσότερα, αυτή τη στιγμή, απ’ όσα θεωρητικά μπορεί. Όμως είναι ντέρμπι κι όλα μπορεί να συμβούν. Ο Λεμονής ήταν προπονητής τον Μάρτιο του 2001, όταν ο Ολυμπιακός είχε συντρίψει τους «πράσινους» με 4-1 για το Κύπελλο. Μέσα στη Λεωφόρο! Γκολ, λογικά, θα βρουν και οι δύο ομάδες. Πάντως το G/G δεν φτάνει την τιμή του Over 2.5, η οποία στο ανεβασμένο 2.40 δίνει και στοιχηματικό νόημα στο μεγάλο ντέρμπι της Super League.  

Βέρντερ Βρέμης – Άουγκσμπουργκ : Κοινότυπο να κυνηγάμε ομάδες σαν τη Βέρντερ, που διεκδικούν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα ενώ φτάνει Νοέμβριος! Μετά το 1-0 επί της Χόφενχαϊμ, για το Κύπελλο, με το γκολ του Μπελφοντίλ φαίνεται ότι υπάρχει φως στη Βρέμη... Στην Bundesliga η συμπεριφορά των δύο αντιπάλων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη. Φαίνεται από τις επιθέσεις (3 γκολ η Βέρντερ, 12 η Άουγκσμπουργκ). Πάντως αν οι γηπεδούχοι δεν αρχίσουν να παίρνουν αυτά τα ματς στο «σπίτι» τους, ό,τι γλίτωσαν τα προηγούμενα χρόνια – πολλές φορές παρά τρίχα – δύσκολα θα το αποφύγουν φέτος. Αν και το βάρος του ονόματός τους είναι, πραγματικά, μεγάλο. Εφόσον το Κύπελλο τούς έδωσε λίγη, μα πολύτιμη, ψυχολογία, θα φανεί κόντρα σ’ έναν αντίπαλο σφιχτό και σοβαρό για να τα λέμε όλα και να είμαστε ειλικρινείς ως προς τον βαθμό δυσκολίας του εγχειρήματος του «άσου».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
28/10/2017 — 01:07 μ.μ.
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Over 2.52.4
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 2.4 108
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
28/10/2017 — 01:07 μ.μ.
Bέρντερ Βρέμης - Άουγκσμπουργκ 12.3
0-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
55 2.3 126.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ