ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Σουόνσι κι άλλα τρία!

Εκτάκτως γι’ αυτήν την εβδομάδα υπάρχει στήλη διημέρου στο anti-booker.com, μια και την Παρασκευή (20/10) και το Σάββατο (21/10) υπάρχουν επιλογές που μπορούν ν’ ανεβάσουν κι άλλο το θετικό ταμείο της στήλης.

Γουέστ Χαμ – Μπράιτον : Οι δύο ομάδες μετρούν από 8 βαθμούς… Είναι, όμως, αντιπροσωπευτικό αυτό για τη διαφορά δυναμικότητας που έχουν ή δεν έχουν; Τα «σφυριά» δεν έχουν βγάλει ακόμη την ποιότητα του ρόστερ τους. Με αντιπάλους του χεριού τους, όπως Σουόνσι και Μπέρνλι, πήραν στο όριο 4 βαθμούς. Αυτό πρέπει ν’ αλλάξει, ώστε οι Λονδρέζοι να διεκδικήσουν ένα καλύτερο πλασάρισμα. Φέτος στην Premier League υπάρχει υψηλό ταβάνι, που δεν το φτάνουν. Η Μπράιτον είναι μαχητική. Νιόφερτη στην πραγματικότητα του Πρωταθλήματος, ωστόσο με χαμηλότερο ζενίθ από τους γηπεδούχους. Ο Κάρολ είναι τιμωρημένος για τη Γουέστ Χαμ, όμως ακόμη δεν το έχει… βρέξει το πλεκτό! Ότι κρίθηκε μάχιμος ο Τσιτσαρίτο αποτελεί σούπερ ευχάριστη είδηση. Υπάρχει ποιότητα με Αρναούτοβιτς, Λαντσίνι που κάποια στιγμή θα βγει. Η Μπράιτον δεν έχει αντίστοιχες λύσεις εμπρός στο σκορ. O «άσος» είναι bet, το οποίο στηρίζεται στην απολύτως απαραίτητη ανάγκη της Γουέστ Χαμ για αυτονόητους βαθμούς! 

Φιλαντέλφια Σίξερς – Μπόστον Σέλτικς : Αναζητώντας την πρώτη τους νίκη οι δύο ομάδες, στην εκκίνηση του φετινού ΝΒΑ. 0-1 οι Σίξερς, 0-2 οι Σέλτικς! Ο τραυματισμός του Χέιγουορντ είναι λογικό να έχει επηρεάσει αγωνιστικά και ψυχολογικά τη Βοστώνη. Πρόκειται για παίκτη κλειδί στον φετινό σχεδιασμό, με απολαβές 128 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Οι Σέλτικς είναι νέα ομάδα και θα στοχεύσουν στο να εξασφαλίσουν ομοιογένεια όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Φιλαντέλφια δεν έχει Ίρβινγκ. Δίνεται φαβορί. Αγωνιστικά δεν προκύπτει αυτό. Με 1.5 πόντο αβαντάζ στους Σέλτικς – κι ενδεχόμενη παράταση να μετρά στο bet – επιλέγουμε το «διπλό». 

Κόροιβος Αμαλιάδας – Κολοσσός Ρόδου : Στο 1-1 ο Κόροιβος, στο 2-0 ο Κολοσσός που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την Basket League. Ο Λυκογιάννης έχει φτιάξει μία ομάδα που προσπαθεί να φτάσει τους 80 πόντους σε επίπεδο παραγωγικότητας. Ο Μάλκολμ Γκρίφιν έχει 45 πόντους, μέχρι στιγμής, κι αποτελεί το σημείο αναφοράς των Ροδιτών. Ο Κόροιβος έχει, επίσης, έναν πλέον φτασμένο προπονητή στον πάγκο του, με τον Ντίνο Καλαμπάκο να κερδίζει κάθε χρόνο που περνά τον σεβασμό της ελληνικής μπασκετικής κοινωνίας. Η Αμαλιάδα είναι καλή έδρα, το ματς μοιρασμένο, καμία ομάδα δεν φοβάται την άλλη, οπότε μιλάμε για ματς που μπορεί να κριθεί στο όριο. Πηγαίνουμε με την ομάδα που έχει το handicap! «Άσος». 

Σουόνσι – Λέστερ : Κι όμως η Σουόνσι, που ακόμη ψάχνει να βρει πατήματα, έχει 2 βαθμούς περισσότερους από τη Λέστερ. Η οποία θα έπρεπε, με τα άλματα προόδου που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, να τις έχει αυτές τις ομάδες ως κάτι κατώτερο και του χεριού της! Δεν είναι έτσι. Η απομάκρυνση του προπονητή Σέικσπιρ δεν άρεσε στους παίκτες των «αλεπούδων». Ο Άπλετον θα καθοδηγήσει την ομάδα στο «Λίμπερτι». Ακούγονται διάφορα ονόματα (Άλαρνταϊς, Ντάιτς), όμως η διοίκηση των φιλοξενούμενων δημιούργησε ένα πρόβλημα που θα μπορούσε ν’ αποφύγει την ώρα τούτη. Αντίθετα ο Κλέμεντ έχει την εμπιστοσύνη διοίκησης και κόσμου στους Ουαλούς. Κάνει δουλειά, μόλις ενσωματώσει Ρενάτο Σάντσες (θ’ αρχίσει βασικός) και Μπονί στην ενδεκάδα θα την ανεβάσει επίπεδο κι εν προκειμένω να βρίσκουμε τους «κύκνους» σε τιμές αουτσάιντερ αποτελεί ελκυστικό ενδεχόμενο. «Άσος».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
20/10/2017 — 02:35 μ.μ.
Γουέστ Χαμ - Μπράιτον 11.8
0-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 1.8 72
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
20/10/2017 — 02:35 μ.μ.
Φιλαντέλφια - Μπόστον (+1.5) 21.88
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 1.88 84.6
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
20/10/2017 — 02:35 μ.μ.
Κόροιβος (+1.5) - Κολοσσός 11.87
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 1.87 84.15
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
20/10/2017 — 02:35 μ.μ.
Σουόνσι - Λέστερ 12.8
1-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.8 140

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;