ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Δύο εκπλήξεις!

Η Κοπεγχάγη μάς έκανε μία μικρή ζημιά στην προηγούμενη επικοινωνία, μια κι απέτυχε να κερδίσει τη Λοκομοτίβ Μόσχας για το Europa League, όμως αποζημίωσε και με το παραπάνω τη στήλη η Σλοβενία με τα δύο bets που επιβεβαίωσε στη μεγάλη έκπληξη απέναντι στους Ισπανούς στο Eurobasket.

Χάντερσφιλντ – Λέστερ : Πέρασαν 360 αγωνιστικά λεπτά στην Premier League και οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί 2 γκολ! Από τη Γουέστ Χαμ, η οποία «καιγόταν» για βαθμούς, κι ενώ νωρίτερα είχαν σταθεί άκρως ανταγωνιστικοί με Νιούκαστλ και Σαουθάμπτον. Σαφώς πιο έμπειρες ομάδες στην κατηγορία. Για τη Χάντερσφιλντ είναι κομβικά τα παιχνίδια, μέχρι που να δυσκολέψει το πρόγραμμα.  

Μετά τις «αλεπούδες» σειρά έχει η Μπέρνλι κι έπειτα τα τρία από τα τέσσερα ματς είναι με Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Δεν είναι η ομάδα που θα καθηλώσει τον αντίπαλο με την επίθεσή της, ωστόσο είναι σύνολο σοβαρό, μετρημένο και με συνοχή. Με παίκτες μαχητές, όπως ο Μούι. Ο προπονητής Βάγκνερ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα.

Η Λέστερ έβγαλε το δύσκολο πρόγραμμα με Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ και Τσέλσι εντός, με ισάριθμες ήττες, κι αναζητά την επιστροφή. Πλέον είναι προβλέψιμος αντίπαλος για κάθε ομάδα, αφού δεν μπορεί να εκπλήξει. Ο Μαρέζ αγωνίζεται κανονικά, αφού δεν μπόρεσε να πάρει μεταγραφή κάτι που αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο. Ο Σέικσπιρ στηρίζεται – πολύ λογικά – στον Βάρντι, ο Ιχεανάτσο ακόμη ψάχνεται και ο Οκαζάκι παίζει τον ρόλο του πολύτιμου συμπληρωματικού!

Πιο έμπειρη η Λέστερ, σίγουρα με καλύτερο ρόστερ, όμως η μαχητικότητα που βγάζει η Χάντερσφιλντ (και ειδικά ως γηπεδούχος) μάς αφήνει το περιθώριο να κυνηγήσουμε την έκπληξη.

Γουόλσολ – Πιτέρμπορο : Δυνατό ματς για την αγγλική League One, με τη Γουόλσολ να είναι αήττητη εντός και με ευνοϊκή παράδοση απέναντι στην Πιτέρμπορο. Το σημαντικό για τους γηπεδούχους θα είναι να μπορέσουν να ξεπεράσουν την «πεντάρα» από τη Ρόδεραμ (5-1) και τα 4 γκολ που δέχτηκαν από το 13’ έως το 31’! Άλλο ματς στο «Μπέσκοτ», με δυνατό αντίπαλο ωστόσο.  

Η Πιτέρμπορο είναι αήττητη ως φιλοξενούμενη, θα παλέψει για την άνοδο όπως όλα δείχνουν κι έχει πέντε νίκες σε επτά αγωνιστικές. Καλά τα αγωνιστικά νέα και για τις δύο ομάδες. Αντικειμενικά η φόρμα των φιλοξενούμενων δεν είναι η κορυφαία, με την έννοια ότι το 2-0 της περασμένης Τρίτης επί της Μίλτον Κέινς ήρθε μετά από 0-0 στο Ντόνκαστερ και ήττα 1-3 εντός από την Μπράντφορντ! Υπάρχει περιθώριο μίνι έκπληξης και «άσου».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
16/09/2017 — 11:41 π.μ.
Χάντερσφιλντ - Λέστερ 13.45
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.45 103.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
16/09/2017 — 11:41 π.μ.
Γουόλσολ - Πιτέρμπορο 12.75
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.75 110

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ