ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Το... έχει η Κοπεγχάγη!

Ημιτελικός Eurobasket και Europa League, το σημερινό μενού στο anti-booker.com!

Κοπεγχάγη – Λοκομοτίβ Μόσχας: Πρώτο ματς του έκτου ομίλου για τις δύο ομάδες, που με Ζλιν και Σέριφ να συμπληρώνουν θα παλέψουν ακόμη κα για την πρωτιά του γκρουπ. Σημαντικό στοιχείο η έδρα. Η Κοπεγχάγη την έχει. Ψύχραιμο κοινό, που τη στηρίζει. Με τη Μίντιλαντ έκανε «μπαμ» τούτο. Το 2-0 έγινε 2-2 και το 4-2 μετατράπηκε στο, τελικό, αγχωτικό 4-3! Ναι μεν παρουσίασε αμυντικά κενά, όμως σ’ ένα ματς που διαρκώς έφτιαχνε και στράβωνε οι γηπεδούχοι έδειξαν πυγμή. Φοβερός ο Ζέκα, θύμισε μοντέρνο χαφ. Μέτριος ανασταλτικά, αλλά με καλές κάθετες πάσες, πατήματα στην αντίπαλη περιοχή και γκολ με το κεφάλι! Γιόχανσον και Σανταντέρ είναι μονίμως απόντες, ο Στάλε Σολμπάκεν έχει δημιουργήσει μία συμπαγή ομάδα που είναι φαβορί για τη νίκη. Η Λοκομοτίβ προέρχεται, μετά τη διακοπή, από το κακό 1-1 εκτός με την Τέρεκ Γκρόζνι. Ο προπονητής Σέμιν καλείται ν’ αξιοποιήσει τον νεοφερμένο Έντερ. Οι Μοσχοβίτες τα πηγαίνουν, πάντως, καλά ως φιλοξενούμενοι με παραγωγικές εμφανίσεις επιθετικά. Φαβορί στη Δανία, πάντως, δεν είναι! «Άσος».

Ισπανία – Σλοβενία: Ημιτελικός του Eurobasket, με δύο επιλογές. Αρχικά το handicap των Σλοβένων στους 7.5 πόντους. Μεγάλο για τη δυναμική, την οποία έχει δείξει ως τώρα το σύνολο του Κοκόσκοφ. Με εργάτες (Βίντμαρ, Πρέπελιτς) και τους game changers Ντράγκιτς και Ντόντσιτς να κάνουν όργια. Όπως και να το κάνουμε η Σλοβενία έχει φτάσει αήττητη ως εδώ. Ας αντιμετωπίζει ένα σύνολο πανίσχυρο, που τη Γερμανία την απέκλεισε επειδή ο Μαρκ Γκασόλ έκανε παιχνιδάρα! Η επίθεση των Σλοβένων μπορεί να φτάσει ψηλά, άρα είναι ικανή να διεκδικήσει πράγματα. Δεν είναι θέμα υποτίμησης της Ισπανίας. Αποτελεί το πρώτο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο. Απλά σε τέτοιο επίπεδο, μεγάλα φαβορί δεν υπάρχουν. Δεν γίνεται, επίσης, να μην πονταριστεί το καθαρό «διπλό» των Σλοβένων. Εξαιρετική η απόδοση και περισσότερες οι πιθανότητες επιβεβαίωσης απ’ όσο φαίνεται. Και στα δύο bets μετρά κι ενδεχόμενη παράταση!

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
14/09/2017 — 11:50 π.μ.
Κοπεγχάγη - Λοκομοτίβ Μόσχας 12.35
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.35 117.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
14/09/2017 — 11:50 π.μ.
Ισπανία - Σλοβενία (+7.5) 21.85
72-92
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 1.85 185
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
14/09/2017 — 11:50 π.μ.
Ισπανία - Σλοβενία 23.65
72-92
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 3.65 109.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;