ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Μεθυσμένη Έβερτον!

Αυτήν την εβδομάδα η Γερμανία δεν μας «λέει» πολλά πράγματα… Σε αντίθεση με την Premier League και το Eurobasket, που θα βγάλουν τα πονταρίσματά μας!

Έβερτον – Τότεναμ: Τα «ζαχαρωτά» τα έχουν φέρει όλα ως τώρα. Νίκη με τη Στόουκ (1-1), ισοπαλία στο Μάντσεστερ με τη Σίτι (1-1), ήττα στο Λονδίνο από την Τσέλσι (2-0). Αποτελέσματα φυσιολογικά. Είναι ομάδα που μπορεί να κάνει λελογισμένα ζημιά στους μεγάλους και τις ομάδες του χεριού της, ειδικά εντός έδρας, τις… έχει! Η Τότεναμ ανήκει σε μία μεσαία κατηγορία. Δεν είναι το μέγεθος για να δίνεται τόσο μεγάλο φαβορί στο «Γκούντισον Παρκ» κι ας έκανε βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια. Να πιέζεται, μάλιστα, το «διπλό» των «spurs» δεν δικαιολογείται. Ίδιο απολογισμό έχουν οι φιλοξενούμενοι: 0-2 στο Νιούκαστλ, παίζοντας χάλια, και ήττα εντός από την Τσέλσι (1-2) στη συνέχεια. Πριν τη διακοπή σπατάλησαν 2 βαθμούς στο 1-1 με την Μπέρνλι, πάλι εντός. Μιλάμε για δύο ομάδες με ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, με την Έβερτον να περνά μία στενωπό τελευταία με τη σύλληψη του Γουέιν Ρούνεϊ που πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος! Ο Ρόναλντ Κούμαν δήλωσε ότι θα παίξει κανονικά. Θα ήθελε έναν φορ ακόμη, αντ’ αυτού δόθηκαν σημαντικά χρήματα στη Χάιντουκ για τον σούπερ ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Βλάσιτς που είναι 20 ετών. Πάντως η προσθήκη του Σίγκουρντσον δίνει προσωπικότητα και στημένες μπάλες στους γηπεδούχους. Η Τότεναμ πήρε Οριέ, Γιορέντε, τον αμυντικό Σάντσες και μένει να δούμε ποιους θα ρίξει στη μάχη ο Ποκετίνο. H απόδοση του «άσου» είναι εξαιρετική. Ως ρόστερ, φόρμα και δυναμική η Έβερτον δεν απέχει τόσο πολύ από την Τότεναμ. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι και η Γιουνάιτεντ!

Φινλανδία – Ιταλία: Η Κωνσταντινούπολη δεν θα είναι Ελσίνκι… Είναι εξαιρετικά δύσκολο να εμφανιστεί στα νοκ άουτ η ομάδα που έκανε θραύση στους ομίλους. Βάζοντας 85άρες, με φοβερά ποσοστά στα τρίποντα. Εξαιρετικός ως τώρα ο Μάρκανεν, ηγετικός ο Κόπονεν, Κοΐβιστο και Γουίλσον άξιοι συμπαραστάτες μαζί με τον Χαφ και τους υπόλοιπους. Oμάδα αρκετά κοντά στην Ιταλία, η οποία δεν έχει δυνατή frontcourt. Οι Φινλανδοί δεν διαθέτουν τους ψηλούς που θα κάνουν θραύση στο ζωγραφιστό. Κυρίως ούτε Μπελινέλι, ούτε Ντατόμε. Άσχημο σταύρωμα παρά το καλό πλασάρισμα, με τους Ιταλούς να περνούν σχετικά άνετα από τον όμιλο του Τελ Αβίβ. Η απλή νίκη των Ιταλών του Μεσίνα, με ενδεχόμενη παράταση να μετρά, είναι για δυνατό bet.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
09/09/2017 — 11:51 π.μ.
Έβερτον - Τότεναμ 14
0-3
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4 120
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
09/09/2017 — 11:51 π.μ.
Φινλανδία - Ιταλία 21.62
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
120 1.62 194.4

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;