ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Η Σλοβενία το... αφεντικό!

Με Eurobasket θ’ ασχοληθούμε στη σαββατιάτικη επικοινωνίας μας στο anti-booker.com!

Ρωσία – Σερβία: Μεγάλες, αλλά δύσκολες νίκες, στις δύο εξαιρετικές ομάδες του τέταρτου ομίλου που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη. Η «αρκούδα» κατέβαλε την αντίσταση της διοργανώτριας Τουρκίας με 76-73, με τον Σβεντ να οργιάζει. Ο παικταράς της Χίμκι είναι το «Α» και το «Ω», όπως επίσης ευχή και κατάρα… Αν είναι καλός, η Ρωσία ανεβαίνει επίπεδο. Η Σερβία κέρδισε πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό 92-82 τη Λετονία και δίνει ένα από τα ματς που θα κρίνουν την πρωτιά στο γκρουπ. Παρατηρώντας, για παράδειγμα, τα λάθη των πρώτων αγώνων (22 η Ρωσία, 5 η Σερβία) γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Τζόρτζεβιτς ελέγχει περισσότερο την ομάδα του κι ας παίζει με τα «δεύτερα». Ο Μπογκντάνοβιτς είναι ο… Σβεντ των Σέρβων, αλλά ακόμη πιο ουσιαστικός. Μεγάλο το +6.5 των Ρώσων, αν και είναι λίγο πιο κουρασμένοι αφού έπαιξαν το βραδινό ματς! «Άσος».

Φινλανδία – Σλοβενία: Οι διοργανωτές του πρώτου ομίλου έκαναν την έκπληξη της πρεμιέρας. Νίκησαν με 86-84 τη Γαλλία, με καλάθι στο τέλος του Γουίλσον στη παράταση. Η κανονική διάρκεια έληξε 72-72, αλλά με δικά τους λάθη. Με πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο έφτασαν να προηγούνται με καλή διαφορά στο τέλος, όπου υπέπεσαν σε σφάλματα ωστόσο. Πέραν του νατουραλιζέ Φινλανδού που έκανε ματσάρα, οι Μάρκανεν, Σάλιν και Κότι υπήρξαν άξιοι συμπαραστάτες. Οι γηπεδούχοι έβαλαν φωτιά στο γκρουπ κι αντιμετωπίζουν την ισχυρή Σλοβενία, η οποία χρειάστηκε 90 πόντους (90-81) για να καταβάλει την αντίσταση της Πολωνίας με τον Γκόραν Ντράγκιτς να οργιάζει. Ουσιαστικοί, όμως όχι εντυπωσιακοί, οι Ντόνσιτς και Ράντολφ που συμπληρώνουν μία τριπλέτα φωτιά για τους Σλοβένους. Επιθετικός προπονητής ο Κοκόσκοφ θα κοιτάξει να ποντάρει εκεί, ώστε να μην αφήσει κανένα περιθώριο στη Φινλανδία να πιστέψει ότι μπορεί! Αυτό έγινε κόντρα στη Γαλλία. Υποψιασμένο το φαβορί, βατό το handicap των 4.5 πόντων. «Διπλό».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
02/09/2017 — 12:38 μ.μ.
Ρωσία (+6.5) - Σερβία 11.93
78-75
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 1.93 86.85
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
02/09/2017 — 12:38 μ.μ.
Φινλανδία - Σλοβενία (-4.5) 21.85
78-81
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
45 1.85 83.25

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;