ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Του χεριού της η Λειψία

Καλή σεζόν εύχομαι σ’ όλους και όλες. Για δεύτερη σεζόν το ραντεβού μας στο anti-booker.com φιξαρίστηκε. Θα τα λέμε, κυρίως, Σάββατο με αναλύσεις και προτάσεις με κύριο σκοπό να βγει το ταμείο μας πολύ συν. Όπως την πρώτη χρονιά επικοινωνίας μας.

Αν και πρώτη αγωνιστική στην Bundesliga, υπάρχει πολύ ζουμί. Είναι από τα αγαπημένα Πρωταθλήματα η Γερμανία, που πέρυσι μάς χάρισε μεγάλες στιγμές. Θα κάνουμε προσέγγιση σε δύο αμφιλεγόμενα σημεία. Τα οποία, όμως, έχουν καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Αμβούργο – Άουγκσμπουργκ: H χρονιά για τους «δεινόσαυρους» άρχισε με αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Όσναμπρικ (3-1). Τα τελευταία χρόνια πρόκειται για ομάδα που παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Η φανέλα της ζυγίζει περισσότερο από της Άουγκσμπουργκ και ο Γκίζντολ φαντάζει ο ιδανικός για να κάνει δουλειά στις συνθήκες αυτές. Η ενδεκάδα έχει σημεία αναφορά τούς Κόστιτς, Μίλερ, Γουντ. Ποδοσφαιριστές που δεν διαθέτουν οι φιλοξενούμενοι. Όμοιο σοκ πέρασε και η ομάδα του Μπάουμ, η οποία έχασε στο Μαγδεμβούργο (2-0) κι έμεινε εκτός Κυπέλλου. Έχασε σημαντικούς παίκτες το καλοκαίρι, όπως ο Μπομπαντίγια, και θα κληθεί να βγάλει τη σεζόν με σημείο αναφοράς στην επίθεση τον Φινμπόγκασον! Σημαντική προσθήκη ο Γκρέγκοριτς από το Αμβούργο, που θα παίξει στην έδρα της πρώην ομάδας του, την αντίθετη διαδρομή μάλλον ακολουθεί ο Σταφυλίδης. Από τη στιγμή που και οι δύο ομάδες δεν είναι καλά, έδρα και φανέλα δείχνουν «άσο».

Σάλκε – Λειψία: Πόσο πιο μέτριοι να είναι οι «βασιλικοί μπλε» σε σχέση με πέρυσι; Στο Κύπελλο έκαναν το χρέος τους, νικώντας με 2-0 την Ντιναμό στο Βερολίνο. Ο Ντομένικο Τεντέσκο, χωρίς εμπειρία στο επίπεδο αυτό, ανέλαβε τον απαιτητικό πάγκο της Σάλκε, έχοντας παραστάσεις μονάχα από την Άουε όσον αφορά πρώτη ομάδα. Είναι 32 ετών! Μοιάζει αποφασισμένος να περάσει δικά του πράγματα, οπότε πολλοί βασικοί θα κριθούν στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Σε καλή κατάσταση δείχνει ο Κονοπλιάνκα, επιβάλλεται να βρει γκολ ο Μπούργκσταλερ. Η Λειψία έκανε το θαύμα της πέρυσι, μπήκε στους ομίλους του Champions League, οπότε φέτος θα έχει περισσότερα καρπούζια στην ίδια μασχάλη… Στο Κύπελλο διέλυσε την Ντόρφμερκινγκεν με 5-0. Ο Φόρσμπεργκ δηλώνεται αμφίβολος, αλλά μικρή σημασία έχει όσο κι αν πρόκειται για παικταρά. Δύσκολα η Λειψία θα επαναλάβει τα περυσινά κατορθώματα. Ειδικά σε απαιτητικές έδρες! «Άσος».

Όσον αφορά την αγαπημένη Premier League, η πρώτη αγωνιστική έκρυβε εκπλήξεις που, όμως, είναι στη φύση του Πρωταθλήματος να συμβαίνουν… Δεν θα ζητήσουμε φοβερά πράγματα και θα το διαπιστώσετε!

Μπέρνλι – Γουέστ Μπρομ: Καλή η παράδοση με την Άλμπιον για τους «clarets». Θετικά τα αγωνιστικά για τον Σον Ντάιτς, που δεν έχει προβλήματα. Στηρίζεται πολύ η Μπέρνλι στην έδρα της κι έτσι δεν κινδύνευσε πέρυσι. Στην πρεμιέρα πέρασε από το «Στάμφορντ Μπριτζ», νικώντας με 3-2 την Τσέλσι κι ενώ προηγήθηκε με 3-0! Θ’ αλλάξει το πολυπρόσωπο κέντρο ο προπονητής της, μ’ ένα κλασικό – αγγλικό – 4-4-2! Ο Τόνι Πιούλις δεν είναι τυχαίος. Θα στήσει τη Γουέστ Μπρομ για την ισοπαλία στο «Τερφ Μουρ». Ο Γκάρεθ Μπάρι θα πάρει ρόλο στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής. Χτυπάει σαν την κόμπρα… Έτσι την έπαθε η Μπόρνμουθ (ήττα 1-0 στο «Χόθορνς») στην πρεμιέρα. Θα δώσει μπάλα στην Μπέρνλι και θα επιχειρήσει να πετύχει γκολ από στημένες φάσεις. Στη συνέχεια θα κοιτάξει να το κρατήσει. Το momentum, όμως, είναι με την Μπέρνλι που δικαιώς είναι φαβορί. «Άσος».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
19/08/2017 — 11:59 π.μ.
Αμβούργο - Άουγκσμπουργκ 12.1
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.1 105
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
19/08/2017 — 11:59 π.μ.
Μπέρνλι - Γουέστ Μπρομ 12.45
0-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.45 122.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
19/08/2017 — 11:59 π.μ.
Σάλκε - Λειψία 12.75
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.75 110

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ