ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Η απάντηση της Χίμκι

Ολοκληρώνονται εννέα μήνες παρουσίας της στήλης στο anti-booker.com. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Γιώργο και Αντώνη για τη συνεργασία και, πρώτα ο Θεός, ανανεώνουμε το ραντεβού μας μετά το καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση – ό,τι κι αν γίνει στα δύο τελευταία πονταρίσματα της σεζόν – το ταμείο θα κλείσει θετικά κι αυτό είναι κάτι σημαντικό. Ο μεγαλύτερος εχθρός του betting είναι η διάρκεια. «Φάγαμε» μεγάλες ήττες το εννιάμηνο αυτό, βγήκαν, όμως, και μεγάλες νίκες. Από τη στιγμή που υπάρχει plus (μπήκαμε στην τελευταία στήλη με +424 μονάδες), θεωρώ επιτυχημένη την παρουσία εδώ. Να πάνε όλα καλά, να είναι όλος ο κόσμος γερός και από αρχές Σεπτεμβρίου θα είμαστε ξανά εδώ… Καλό καλοκαίρι με μία μπασκετική ανάλυση!

Ζενίτ – Χίμκι: Για την ημιτελική φάση της VTB League έγιναν δύο ματς ως τώρα, τα πρώτα των σειρών. Η ΤΣΣΚΑ ζορίστηκε στη Μόσχα και μάλιστα πολύ από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Δέχτηκε 52 πόντους στο ημίχρονο κι εξασφάλισε στο τέλος την επικράτηση και το 1-0 με το αγχωτικό 101-95. Σίγουρα η αποτυχία στο Final-4 της Euroleague έπαιξε τον ρόλο της, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο ανταγωνισμός, πλέον, είναι ισχυρός.

Αυτό φάνηκε και στο πρώτο ματς ανάμεσα στη Ζενίτ και τη Χίμκι στην Αγία Πετρούπολη. 99-95 το τελικό, με τη Ζενίτ να προηγείται με 1-0. Έχοντας προβάδισμα για τον τελικό, που δεν πρέπει να ξεχνάμε σημαίνει εισιτήριο για την επόμενη Euroleague. Και το τονίζουμε αυτό, διότι η ΤΣΣΚΑ είναι το απόλυτο φαβορί για την κούπα και δύσκολα θ’ αμφισβητηθεί η κυριαρχία της. Αν κάτι απέδειξε ο πρώτος αγώνας είναι το βάθος πάγκου των γηπεδούχων. 46 πόντους σκόραραν οι βασικοί, 53 οι αναπληρωματικοί. Η Ζενίτ έφτασε να προηγείται μέχρι και με +13, εκμεταλλευόμενη σε μεγάλο βαθμό τα 25 λάθη των φιλοξενούμενων.

Το ζήτημα είναι ότι στη Χίμκι υπάρχει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη, που περιμένει αυτά τα ματς για να κάνει τη διαφορά. Ο Αλεξέι Σβεντ (πιθανότατα από τη νέα σεζόν παίκτης της ΤΣΣΚΑ) σταμάτησε στους 31 πόντους με 7 ασίστ. Είναι το «Α» και το «Ω» στην επίθεση των Μοσχοβιτών, αν κι έξω από τα 6.75μ. έμεινε στο κακό 3/10. Οι λύσεις για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι συγκεκριμένες: Ρόουλαντ, Χάμελ, Τοντόροβιτς. Από εκεί και πέρα ό,τι πάρει από τους υπόλοιπους (Μόνια, Μπράουντ) είναι πρόσθετο όφελος!

Ο Βασίλι Καράσεφ είχε δύο πρωταγωνιστές στο πρώτο ματς: Άαρον Γουάιτ (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 3/5 τρίποντα) και Σεργκέι Καράσεφ (21 πόντοι) ήταν τα πρώτα βιολιά. Ακολούθησαν οι Μάρκοβιτς και Λάντρι, με 31 πόντους μαζί! Αυτοί ήταν οι πυλώνες του 1-0. Ένα break θα είναι όχι απλά χρήσιμο, αλλά θα θωρακίσει την προσπάθεια της Χίμκι για τελικό. Δεν θα παίξει τα εντός έδρας ματς, που έρχονται, με την πλάτη στον τοίχο. Το handicap βγήκε στους 4.5 πόντους, ουσιαστικά στη διαφορά του πρώτου αγώνα. Όχι μόνο θα πονταριστεί το ενδεχόμενο, αλλά θα παιχτεί και η απλή νίκη των φιλοξενούμενων (με παράταση μέσα).

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
27/05/2017 — 10:28 π.μ.
Ζενίτ - Χίμκι (+4.5) 21.8
92-89
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 1.8 180
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
27/05/2017 — 10:28 π.μ.
Ζενίτ - Χίμκι 22.45
92-89
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.45 98

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ