ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Μπάγερν παντού…

Μ’ ένα παιχνίδι – δύο προτάσεων – για τους ημιτελικούς της γερμανικής Basketball-Bundesliga θα καταπιαστεί η στήλη στο anti-booker.com.

Μπάμπεργκ – Μπάγερν Μονάχου: Τεράστια σειρά, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι αυτή των τελικών στη Γερμανία. Σκεφτείτε ότι ο άλλος ημιτελικός είναι Ουλμ-Όλντενμπουργκ! Οι δύο ομάδες στην Ευρώπη έκαναν σημαντικές πορείες, αλλά δεν έφτασαν μέχρι εκεί που θα επιθυμούσαν. Σαφώς ο βαθμός δυσκολίας για την Μπάμπεργκ ήταν μεγαλύτερος στην Euroleague. Η Μπάγερν είχε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του Eurocup, αλλά μετά τις δύο φάσεις ομίλων (όπου πήγε πολύ καλά) έπεσε επάνω στη μετέπειτα κάτοχο Μάλαγα. Την κόντραρε, αλλά στο break έδρας που χρειαζόταν η διαιτησία την έπαιξε εναντίον και δεν έμειναν περιθώρια πρόκρισης.

Πρώτος ημιτελικός, με το αβαντάζ έδρας να είναι για τους γηπεδούχους του Αντρέα Τρινκιέρι. Στα προημιτελικά έχασαν το πρώτο ματς από τη Βόννη εντός (92-93), αλλά στη συνέχεια συνήλθαν και την απέκλεισαν με 3-1. Όπως και οι Βαυαροί του Σάσα Τζόρτζεβιτς, οι οποίοι πέταξαν έξω την Άλμπα Βερολίνου (πάλι με 3-1) πετυχαίνοντας και break στην πρωτεύουσα. Υπάρχει διαφορά στον προϋπολογισμό των δύο συλλόγων. Θα είναι τεράστια έκπληξη αν μπορέσει η Μπάγερν να «χτυπήσει» την Μπάμπεργκ που έχει κι εξαιρετική παράδοση στα playoffs απέναντί της. Στην κανονική διάρκεια δε οι φιλοξενούμενοι έχασαν, τον περασμένο Νοέμβριο, στη συγκεκριμένη έδρα με 31 πόντους διαφορά (90-59)!

Ο «Σάλε» έχει δημιουργήσει, στην πρώτη του χρονιά, ένα σύνολο που δεν βασίζεται αποκλειστικά στον έναν παίκτη. Η άνοδος του Ντζέντοβιτς σίγουρα θα παίξει ρόλο, όπως και η ευστοχία του από το τρίποντο. Από εκεί και πέρα Τέιλορ, Γκάβελ, Ρέντινγκ, Μπούκερ, Λούσιτς, Ζίρμπες, Κλέμπερ επιβάλλεται να συνεισφέρουν. Καλό δυναμικό, με αρκετές μεταπτώσεις απόδοσης όμως. Ο Τρινκιέρι έχει ανώτερους παίκτες ατομικά (Ζήσης, Μέλι, Στρέλνιεκς, Τάις, Κοσέρ), τον Στάιγκερ σε καλή κατάσταση, αλλά όχι τόσο μεγάλο rotation όσο ο «Σάλε» στην Μπάγερν. Το πρώτο ματς θα «χτυπήσει» ο Σέρβος για break έδρας. Και το handicap των 6,5 πόντων και η νίκη των φιλοξενούμενων θα μπουν στο παιχνίδι μας. Οι Βαυαροί θα είναι ανταγωνιστικοί στη σειρά. Στα δύο bets μετρά ενδεχόμενη παράταση.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
21/05/2017 — 11:02 π.μ.
Μπάμπεργκ - Μπάγερν Μονάχου (+6,5) 21.91
82-59
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
150 1.91 286.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
21/05/2017 — 11:02 π.μ.
Μπάμπεργκ - Μπάγερν Μονάχου 23.35
82-59
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.35 167.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;