ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Ξεκάθαρα Γιουβέντους

Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας μπαίνει στο μικροσκόπιο της στήλης στο anti-booker.com.

Γιουβέντους – Λάτσιο: Από το κράξιμο στην απόλυτη επιτυχία ο δρόμος δεν ήταν εύκολος για τον Μαξ Αλέγκρι. Ο προπονητής της «Γιούβε» ηγείται της προσπάθειας της ομάδας από το Τορίνο για την κατάκτηση τριών τίτλων σε λίγες ημέρες! Πρωτάθλημα και Champions League μπορούν να περιμένουν για λίγο, αφού προέχει το Κύπελλο. Μόνο ως τρόπαιο αντιμετωπίζεται από τις δύο ομάδες ο τελικός του «Ολίμπικο» της Ρώμης, αφού αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή.

H Λάτσιο κάνει καλή σεζόν, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει μία ομάδα, με την οποία δεν τα καταφέρνει. Κι αυτό σε τέτοιου ύφους ματς (μονά, που κρίνουν τίτλο) δεν είναι σύμμαχος… Οι Ρωμαίοι έχουν απέναντι την κάτοχο των δύο τελευταίων τροπαίων στο θεσμό. Το 2015 ηττήθηκαν στην παράταση με 2-1. Έχουν να βρουν δίχτυα κόντρα στη «Γηραιά Κυρία» από τότε! Ακολούθησαν έξι ματς, τα οποία έχασαν στο σύνολό τους με γκολ 11-0! Για Super Cup, Serie A και Κύπελλο. Φέτος και τα δύο παιχνίδια Πρωταθλήματος κατέληξαν στη Γιουβέντους (2-0 στο Τορίνο, 0-1 στη Ρώμη).

Σίγουρα ένας τελικός κρύβει κινδύνους, αλλά το φαβορί εδώ έχει… εκατό κιλά φανέλα, ομαδάρα και ψυχολογία που σπάει κόκαλα. Η ήττα από τη Ρόμα (3-1), την περασμένη Κυριακή, δεν λέει τίποτα. Ούτε, φυσικά, η αντίστοιχη των «λατσιάλι» στη Φλωρεντία από τη Φιορεντίνα (3-2). Η τιμωρία του Πιάνιτς και ο τραυματισμός του Κεντίρα αποτελούν σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή. Ο υποστηρικτικός ρόλος των Ντιμπάλα και Μάντζουκιτς στον Ιγκουαΐν είναι κομβικό σημείο!

Η Λάτσιο θα προσπαθήσει να «φάει» χρόνο, να «κλειδώσει» στο πολυάριθμο κέντρο της τα ατού της Γιουβέντους που θα ψάξει το γρήγορο γκολ. Αυτό είναι το κλειδί του τροπαίου και ο λόγος που μαζί με τον «άσο» θα μπει ξεχωριστό ποντάρισμα στο ίδιο ενδεχόμενο από το 45λεπτο. Θα είναι μεγάλη έκπληξη, αν η Λάτσιο «κλέψει» την κούπα. Ελπίζοντας, σε κάθε περίπτωση, ότι δεν θα πάμε για τρίτη σερί χρονιά σε παράταση στον τελικό!

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
17/05/2017 — 12:08 μ.μ.
Γιουβέντους - Λάτσιο 12.23
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.23 223
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
17/05/2017 — 12:08 μ.μ.
Γιουβέντους - Λάτσιο 1Η-1Τ3.35
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.35 167.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;