ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Φορτσάρουμε με μπέιζμπολ

Δύο ματς από τη Major League Baseball των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελούν τις εκτιμήσεις της στήλης στο anti-booker.com.

Νιου Γιορκ Γιάνκις – Χιούστον Άστρος: Παρά τις τρεις διαδοχικές ήττες που έχουν γνωρίσει οι Γιάνκις βρίσκονται στο 21-12 και στη δεύτερη θέση της American East. Το Χιούστον των πέντε διαδοχικών επιτυχιών πρωτοπορεί στη West με 25-11. Η Νέα Υόρκη ηττήθηκε στα δύο πρώτα ματς της σειράς (2-3, 1-5), οπότε θα είναι κακό σενάριο να «σκουπιστεί». Κατεβάζει βασικό pitcher τον Λουίς Σεβερίνο (2-2, ERA 3.40), με τους Άστρος να έχουν στο rotation τον Μάικ Φάιερς (1-1, ERA 5.64). Θα είναι η δεύτερη έναρξη καριέρας κόντρα στους Γιάνκις, μετά τον Απρίλιο του 2016. Τότε επέτρεψε 5 runs σε ισάριθμα innings, σε no decision game στην ήττα του Χιούστον (8-5) στο «Yankee Stadium». Τα «μπαστούνια» των γηπεδούχων έχουν την ποιότητα (Έλσμπουρι, Κάστρο, Γκάρντνερ, Χίντλεϊ, Χόλιντεϊ, Ρομάιν) να γυρίσουν το ντεφορμάρισμα με μία νίκη εντός έδρας που είναι απαραίτητη. Ο Σεβερίνο είναι καλός αμυντικός και μπορεί να κρατήσει χαμηλά το παθητικό των Νεοϋρκέζων.

Αριζόνα Ντάιμοντμπακς – Πίτσμπουργκ Πάιρετς: Για τους Μπακς ο Ταϊζουάν Γουόκερ (3-2, ERA 3.83) είναι pitcher που μπορεί να τους οδηγήσει σε μονοπάτια πρωταθλητισμού. Το 21-16 στην απαιτητική National West και οι τρεις διαδοχικές νίκες καθιστούν δικαιολογημένο φαβορί την Αριζόνα, απέναντι στο Πίτσμπουργκ των έξι σερί ηττών που είναι ουραγός στη Central με 14-22. Οι γηπεδούχοι πήραν τα πρώτα ματς της σειράς με 2-1 και 11-4, έχοντας δεχτεί συνολικά 7 hits! Αν νικήσουν το σημερινό θα κοιτάξουν το sweep στο τέταρτο. Ο Τρέβορ Γουίλιαμς (1-2, ERA 7.98) δεν είναι αμυντικό φόβητρο. Οι Πάιρετς θα περάσουν δύσκολα… Ο pitcher των φιλοξενούμενων δεν λογίζεται ως κλασικός starter. Περισσότερο relief ρόλο διαθέτει. Έχοντας φοιτήσει στο Αριζόνα Στέιτ, θ’ αγωνιστεί μπροστά σε φίλους και συγγενείς. Αυτό συναισθηματικά ίσως τον βοηθήσει, αλλά αγωνιστικά δεν μπορεί να πλησιάσει τον Γουόκερ. «Άσος».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
13/05/2017 — 12:07 μ.μ.
Ν. Γ. Γιάνκις - Χιούστον Άστρος 11
Αριζόνα Ντ. - Πίτσμπουργκ Π. 11.6
3-4
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 1.6 80

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;