ANTI-BOOKER SPECIALIST
Γιάννης Μπίλιος

Ο Γιάννης Μπίλιος έχει περάσει τη ζωή του ως φίλαθλος και ως αθλητικός συντάκτης μέσα στον (εξαιρετικά μολυσμένο πια) «υδροβιότοπο» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό και από μικρός επεδίωκε να παίρνει ανάσες από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Όχι ότι και εκεί είναι όλα αγγελικά πλασμένα, αλλά το τοπίο είναι πολύ πιο υγιές.


Με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ασχολείται και επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια, γι’ αυτό και το www.anti-booker.com θεώρησε ότι η γνώμη του έχει αξία και βαρύτητα. Κάθε Σαββατοκύριακο θα ρίχνει τη ματιά του σε όσα γίνονται στην Ευρώπη και θα καταθέτει την άποψή του. Μην περιμένετε μαντεψιές και «σίγουρα». Για μπάλα θα μιλάει, όχι για στοίχημα. Καλώς μας ήρθε!

ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ... ΣΕΝΤΟΝΙ

Η στήλη επιστρέφει στο weekend menu του www.anti-bοoker.com και ταξιδεύει απόψε στην Αγγλία και αύριο στην Ιταλία.

Η Αρσεναλ πάει στην έδρα της Στόουκ με στόχο να τριτώσει τις νίκες της μέσα σε μια εβδομάδα και να βάλει δύσκολα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, φτάνοντας (με νίκη) στους 69 βαθμούς. Οι μέχρι την περασμένη Κυριακή 6οι της βαθμολογίας «gunners» θα μπορούν σε μια τέτοια περίπτωση να προσβλέπουν ακόμα και σε απευθείας πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ 2017-18 ως τρίτοι, αλλά και η 4η θέση θα είναι ευπρόσδεκτη, αν καταφέρουν βέβαια να βάλουν από κάτω Σίτι ή Λίβερπουλ.

Δεν θα είναι, ωστόσο, εύκολη η αποστολή τους. Όχι μόνο επειδή απόψε πάνε σε μια έδρα, στην οποία δεν έχουν νικήσει μετά το 2010, αλλά και επειδή η παροιμιώδης αστάθειά τους δεν μας επιτρέπει να τους εμπιστευθούμε ότι θα νικήσουν και τη Στόουκ το Σάββατο, μετά τη Γιουνάιτεντ την Κυριακή και τη Σαουθάμπτον την Τετάρτη (και τις δύο με 2-0).

Από την άλλη, αυτό το 1,75 του διπλού στη Sportingbet, είναι μάλλον ελκυστικό. Με δεδομένη τη βαθμολογική ουδετερότητα της Στόουκ (δε μου αρέσει η λέξη «αδιαφορία» και δεν υπάρχει στην Αγγλία) η Αρσεναλ είναι το φαβορί και θα περίμενα να πληρώνει κατά τι λιγότερο το διπλό.

Δεν ξέρω γιατί, αλλά βλέπω πολύ ένα ακόμα 2-0. Απίθανο στατιστικά να έρθει τρίτη σερί νίκη με ίδιο σκορ μέσα σε λιγότερο από επτά 24ωρα, αλλά κάτι τέτοιο περιμένω: νίκη της Αρσεναλ, no goal («δώρο» το 2,25) και με under 2,5 (2,30), άρα 0-1 (8,00) ή 0-2 (8,50). Το συνδυαστικό no goal/διπλό πληρώνει 3,20 και... συμφέρει.

Πάμε και στην Ιταλία. Κυριακή βράδυ στο Ολίμπικο της Ρώμης, ο αγώνας Ρόμα-Γιουβέντους μπορεί να γίνει το match ball του έκτου σερί τίτλου της «Κυρίας», ακόμα και με ισοπαλία. Το Χ, όμως, δεν εξυπηρετεί τη Ρόμα που θα ήθελε τη δεύτερη θέση και την απευθείας συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ 2017-18, αφού η Νάπολι θα έχει παίξει νωρίτερα στην έδρα της Τορίνο και σε περίπτωση νίκης θα προσπεράσει τη Ρόμα. Επιπλέον, θα πρόκειται ίσως για το τελευταίο ματς του Φραντσέσκο Τότι κόντρα στη Γιούβε (αν παίξει ο Καπιτάνο) και θα ήθελε να φύγει νικητής.

Η Ρόμα μπορεί να έχει τα προβλήματά της (απουσίες Τζέκο, Φλορέντσι, Στρότμαν) αλλά έχει ισχυρά κίνητρα, ενώ η Γιούβε θα έχει στο μυαλό της και τον Τελικό Κυπέλλο της Τετάρτης με τη Λάτσιο (στο ίδιο γήπεδο) επομένως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα κάνει ένα σχετικό ροτέισον. Από την άλλη, η «Κυρία» θα ήθελε τη νίκη που θα της έδινε από αύριο τον τίτλο, ώστε να πάει απαλλαγμένη από αυτό το άγχος στον τελικό της Τετάρτης και να αρχίσει πια να σκέφτεται από πολύ νωρίς τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 3 Ιουνίου.

Βλέπω Ρόμα. Βλέπω άσο του 2,50 στη Sportingbet και μικρή αναβολή της στέψης των μπιανκονέρι (την άλλη Κυριακή με την Κροτόνε στο Τορίνο). Θα σκοράρει η Γιούβε, άρα ο άσος θα σημαίνει over 2,5 (1,75) goal-goal (1,615) πιθανότατα γκολ και στα δύο ημίχρονα (1,66) και ίσως σκορ 2-1 (9,00). Δε βλέπω διπλό, αλλά μου αρέσει το Χ ημίχρονο με 2,20 και θεωρώ βέβαιο ότι ακόμα και αν η Ρόμα δε νικήσει, θα προηγηθεί τουλάχιστον με 1-0 (1,909).

Αυτά. Καλό ΣΚ και προσοχή με τον ήλιο. Περιμένουμε τον πρώτο καύσωνα.



Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;
Εγγραφή >
Παίξε Νόμιμα >
Εγγραφή >
Προηγούμενα Άρθρα
Περισσότερα άρθρα
Τελευταία Σχόλια
Γιώργος Φουντουλάκης Γιώργος Φουντουλάκης
Πριν 11 μέρες
Ποιος κέρδισε την καρτούλα?
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
11
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Φιλιππος Φιλιππος
Πριν 14 μέρες
1-1
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Kostas Foskolos Kostas Foskolos
Πριν 14 μέρες
Γκολ γκολ
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.
Sotiris Pathekas Sotiris Pathekas
Πριν 15 μέρες
ΠΑΟΚ -Ντιναμο 1-1 1ημιχρονο Χ τελικό
Μάχη με ΔΩΡΑΚΙ.