ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Σουόνσι για πρώτη φορά!

Ένα παιχνίδι από την Premier League είναι η σαββατιάτικη πρόταση της στήλης στο anti-booker.com.

Σουόνσι – Έβερτον: Απαραίτητη διευκρίνιση ότι δεν υπάρχει αδιάφορη ομάδα στην Αγγλία. Μία θέση στην κατάταξη σημαίνει κάποια παραπάνω εκατομμύρια λίρες, αλλά πέραν τούτου δεν πρέπει να μπερδεύουμε τη νοοτροπία τους με τις τελευταίες αγωνιστικές στο ελληνικό Πρωτάθλημα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε το League Cup, ο τελικός του FA Cup είναι Άρσεναλ-Τσέλσι, άρα η έβδομη θέση δίνει εισιτήριο για το επόμενο Europa League. Τα «ζαχαρωτά» δεν πρόκειται να τερματίσουν παρακάτω, επομένως ο μεγάλος στόχος επιτεύχθηκε. Ρεαλιστικές πιθανότητες για κυνήγι της τέταρτης θέσης του Champions League δεν υπάρχουν, οπότε αν εντοπίζεται ένα στοιχείο υπέρ των Ουαλών στο ματς είναι το αγωνιστικό, καθαρά, κίνητρο. Η Σουόνσι βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, με τη Χαλ ν’ αποτελεί τον μεγάλο αντίπαλο για την αποφυγή της 18ης θέσης. Οι «τίγρεις» υποδέχονται τη Σάντερλαντ κι έχοντας βατό έργο, θεωρητικά, σφίγγουν τον κλοιό περισσότερο για τους «κύκνους».

Δεν συζητείται η πραγματικότητα ότι οι φιλοξενούμενοι και καλύτερη ομάδα έχουν και ποιοτικότερο δυναμικό. Εν προκειμένω παρουσίασαν ένα αγωνιστικό «άδειασμα» με Γουέστ Χαμ (0-0 εκτός) και Τσέλσι (0-3 εντός). Η Σουόνσι έχει 4 βαθμούς με Στόουκ (2-0 εντός) και Γιουνάιτεντ (1-1 στο Μάντσεστερ) στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ο Πολ Κλέμεντ αναμένεται να μείνει ακόμη και στο χειρότερο σενάριο, αφού έχει παρουσιάσει σημαντική δουλειά μετά τον Μπράντλεϊ. Ο Γιορέντε ξεπέρασε τις στομαχικές διαταραχές και θα είναι διαθέσιμος τη στιγμή που για τον Ρόναλντ Κούμαν – πέραν των μακρόχρονων τραυματισμών των Μπολασί, Κόουλμαν, Μόρι, ΜακΚάρθι – θ’ απουσιάσει για δεύτερο αγώνα ο Σναϊντερλέν στα χαφ.

Η Σουόνσι δεν έχει κερδίσει ποτέ ματς εντός έδρας απέναντι στην Έβερτον! Αν το πετύχει στο «Λίμπερτι», η πρώτη φορά θα δώσει το έναυσμα για παραμονή στην κατηγορία. Η άμυνα των Ουαλών αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα, αλλά με Σίγκουρντσον, Γιορέντε, Τζόρνταν Αγιού μπροστά υπάρχει η προοπτική να δημιουργηθεί πίεση στον αντίπαλο. Απαιτείται, βεβαίως, αποτελεσματικότητα στο μαρκάρισμα του Λουκακού. Σε τιμές αουτσάιντερ παραμένει η Σουόνσι! Καλό σκηνικό προς εκμετάλλευση.


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
06/05/2017 — 07:37 π.μ.
Σουόνσι - Έβερτον 12.7
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.7 270

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ