ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Τσέλσι για τελικό

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας, στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, μπαίνει στο μικροσκόπιο της στήλης.

Τσέλσι – Τότεναμ: Λονδρέζικες ομάδες, σε νοκ άουτ παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο τυπικά. Όμως το «Γουέμπλεϊ» το χρησιμοποίησε η Τότεναμ στους φετινούς ευρωπαϊκούς της αγώνες. Για τους «spurs» το ματς κάθεται σε τραγική συγκυρία, μετά τον θάνατο του πρώην παίκτη των Άστον Βίλα και Μίντλεσμπρο μεταξύ άλλων και προπονητή της U23 Ούγκο Εχιόγκου. Ο Άγγλος, πρώην στόπερ, είχε καρδιακό επεισόδιο και δεν άντεξε… Πρόκειται για γεγονός που δεν γίνεται να μην επηρεάσει την Τότεναμ. Oι δύο ομάδες θα δώσουν και μάχη για τον φετινό τίτλο, όπως όλα δείχνουν, μια και μετά την ήττα στο Μάντσεστερ από τη Γιουνάιτεντ (2-0) η Τσέλσι έχει 75 βαθμούς και η Τότεναμ 71! Όσα έκαναν οι «μπλε» στο «Ολντ Τράφορντ» πρέπει να ξεχαστούν γρήγορα και κυρίως ο Αντόνιο Κόντε να διαπιστώσει πώς μπλοκαρίστηκαν έτσι τα ατού του. Ο Κέιχιλ αντιμετώπισε ίωση και λόγω χαμένων δυνάμεων δύσκολα θα μπει βασικός. Ο Ιταλός είχε προβλήματα με τους Μόουζες και Αλόνσο, ωστόσο αμφότεροι αναμένονται ενδεκαδάτοι. Κομβικό σημείο είναι η αξιοποίηση του Ντιέγκο Κόστα. Ο Ποτσετίνο δεν υπολογίζει τον Γουίνκς στα χαφ, δίχως να υπάρχει κάποιο άλλο κακό αγωνιστικό νέο. Η Τότεναμ, δεδομένα, διψά για το Κύπελλο. Είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Τσέλσι, ωστόσο δεν έχει αποδείξει ότι στα τόσο μεγάλα ματς – παρά την αλματώδη βελτίωσή της τα τελευταία χρόνια – ότι μπορεί να είναι έστω κι ελαφρύ φαβορί σε τέτοιους αγώνες. Ποντάρισμα θα μπει στον πλουσιότατο «άσο».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
22/04/2017 — 02:10 π.μ.
Τσέλσι - Τότεναμ 12.6
4-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.6 130

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ