ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Kάνε μας λιγάκι… Μou!

Τέσσερα σημεία από το Σαββατοκύριακο επέλεξε η στήλη στο anti-booker.com. Κλασικά Bundesliga και Premier League έχει το μενού. Χρόνια Πολλά με υγεία και δικαιοσύνη σε όλο τον κόσμο…

Τότεναμ – Μπόρνμουθ: Οι Λονδρέζοι έχουν μαθηματικές πιθανότητες για τίτλο, ωστόσο προέχει να μην απειληθούν όσον αφορά τη δεύτερη θέση. Η Μπόρνμουθ, ρεαλιστικά, δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο παραμονής. Απέχει +7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά το δέλεαρ να τερματίσει ακόμη και στη δεκάδα – χωρίς κανένα άγχος – αποτελεί αξιοπρόσεκτο κίνητρο. Η Τότεναμ είναι αήττητη στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», επίτευγμα προστασίας έδρας που δεν έχει άλλη ομάδα στο Πρωτάθλημα! Έχουν καλά αγωνιστικά νέα οι «spurs», που διαθέτουν φοβερή ψυχολογία κι επιβλητική εικόνα «σπίτι» τους. Οι «cherries» δεν υπολογίζουν τον βασικό χαφ Σέρμαν. Με τον Χάουι να έχει δημιουργήσει ένα σφιχτό και ομοιογενές σύνολο, έχουν βάλει δύσκολα σε καλές ομάδες φέτος: 0-0 με την Τότεναμ στον πρώτο γύρο, 4-3 τη Λίβερπουλ από 0-2 ημίχρονο, 3-3 με την Άρσεναλ, 1-1 στο «Ολντ Τράφορντ» με τη Γιουνάιτεντ, 2-2 στο Λίβερπουλ. Η απόδοσή τους ανοίγει την όρεξη!

Άουγκσμπουργκ – Koλωνία: Τρεις διαδοχικές ήττες, με 11 γκολ παθητικό. Έξι αγώνες μακριά από τις επιτυχίες. Ένα «τρίποντο» στα τελευταία εννέα ματς Bundesliga! Η Άουγκσμπουργκ θα παλέψει πρωτίστως να μην μπλέξει στον υποβιβασμό, όσο η Ίνγκολσταντ ανεβαίνει, και φυσικά να μείνει εκτός play out. Η Κολωνία κοιτάζει ακόμη την ευρωπαϊκή έξοδο, ωστόσο οι δύο ήττες στα τρία τελευταία ματς την έχουν εκτροχιάσει. Για τον Μάνουελ Μπάουμ η πίεση είναι μεγάλη. Η επιστροφή του Χίντερεγκερ από τιμωρία δίνει χρήσιμη λύση στο κέντρο άμυνας. Οι «τράγοι» στηρίζονται πολύ στον Μοντέστ κι όταν αυτός μπλοκάρεται, δεν απειλούν. Μεγάλο το κίνητρο των γηπεδούχων, στον τελικό παραμονής που δίνουν.

Μάιντζ – Χέρτα Βερολίνου: Για τη στήριξη στη Μάιντζ η αιτιολόγηση σημείου είναι πανομοιότυπη με του «άσου» της Άουγκσμπουργκ. Πέντε οι διαδοχικές ήττες στην… πλάτη των «zirofivers», μία νίκη στα πιο πρόσφατα οκτώ ματς Bundesliga. Η Χέρτα δεν θα προλάβει το Champions League, διότι εκτός Βερολίνου είναι αδύναμη με δύο νίκες σε δεκατέσσερις αγώνες! Αν τα κατάφερνε καλά, όπως στην πρωτεύουσα, θα ήταν στην τριάδα. Αλλαγές ο προπονητής των «μπλε» Νταρντάι δεν θα κάνει, με τη γηπεδούχο Μάιντζ να παρατάσσεται πιθανότατα με Μπόγιαν και Οζτουνάλι δίνοντας έμφαση στην παραγωγή παιχνιδιού και τερμάτων που της λείπουν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Η Τσέλσι θα πρέπει να κάνει σωρεία λαθών, ώστε να μην πάρει τον τίτλο. Για τη Μάντσεστερ, που είχε και ευρωπαϊκή έξοδο την περασμένη Πέμπτη στο Βέλγιο (1-1 με την Άντερλεχτ), το επόμενο Europa League δεν θα είναι πρόοδος. Στόχος έχει τεθεί, τουλάχιστον, η κατάκτηση της τέταρτης θέσης του Champions League. Κάθε ματς Μουρίνιο εναντίον Τσέλσι έχει ειδικό ενδιαφέρον. Οι Λονδρέζοι συνήλθαν άμεσα μετά το σοκ από την Κρίσταλ Πάλας (2-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ»). Δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και θα είναι πιο ξεκούραστοι. Έδρα, γόητρο, κίνητρο και δουλειά στην αξιοποίηση του ικανότατου Ζλάταν, που πιστεύουμε ότι θα γίνει, δίνουν ανάστημα στη νίκη των «κόκκινων διαβόλων».


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
15/04/2017 — 02:50 π.μ.
Τότεναμ - Μπόρνμουθ 211
4-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
20 11 220
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
15/04/2017 — 02:50 π.μ.
Άουγκσμπουργκ - Κολωνία 12.8
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 2.8 112
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
15/04/2017 — 02:50 π.μ.
Μάιντζ - Χέρτα Βερολίνου 12.22
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.22 111
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
15/04/2017 — 02:50 π.μ.
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι 12.65
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.65 132.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ