ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Βήμα για το Πίτσμπουργκ

Αρχή για τα playoffs της National Hockey League, σε μία μακρά διαδικασία που αναμένεται να έχει – για μία ακόμη φορά – πολλές ανατροπές. Υπάρχει και δεύτερη πρόταση με μονό αποδεκτό από τη Major League Baseball.

Μπόστον Ρεντ Σοξ – Μπάλτιμορ Όριολς: Σειρά της American East, με τους Ρεντ Σοξ να κατακτούν τη νίκη στον πρώτο αγώνα με 8-1. Η Βοστώνη αρχίζει με τον knuckleballer Στίβεν Ράιτ (0-0, 5.40 ERA, 4 K), που pitchάρει για πρώτη φορά στο «Fenway» το 2017. Έχει 11-4 απολογισμό καριέρας με 4.05 ERA εντός. Σε 51 ματς έχει κρατήσει τους αντιπάλους σε 0.240 batting average, ενώ βρίσκεται στο 2-0 με 2.45 ERA απέναντι στους Όριολς. Η Βαλτιμόρη θ’ αρχίσει με τον Ουμπάλντο Χιμένεζ (0-0, 10.38 ERA, 5 K). Κάκιστη αρχή στη σεζόν για τον pitcher των φιλοξενούμενων. Έχει 2-6 απολογισμό με τους Ρεντ Σοξ, με 6.82 ERA που είναι το χειρότερό του απέναντι σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει περισσότερες από πέντε φορές ως βασικός. Ο «άσος» βγήκε χαμηλά, όχι λόγω του βασικού αμυντικού που παίζει (αν και ο Ράιτ είναι καλός παίκτης), αλλά λόγω «Fenway». Ακόμη και μία καλή, επιθετικά, ομάδα όπως οι Όριολς θα δυσκολευτεί να βρει άνετο σκορ. Είτε στα 9 innings, είτε στην παράταση (extra innings), η νίκη των γηπεδούχων κρίνεται πιθανή.

Πίτσμπουργκ Πένγκουινς – Κολόμπους Μπλου Τζάκετς: Η ομάδα κάτοχος του Stanley Cup αρχίζει την postseason με μία σειρά εντός των δυνατοτήτων της. Ας τελείωσαν την κανονική περίοδο, έχοντας από 50 νίκες, το υλικό Πένγκουινς και Μπλου Τζάκετς έχει απόσταση ποιότητας. Δεν χρειάζεται να τονιστεί η σημασία του πρώτου αγώνα, ειδικά αν το Κολόμπους καταφέρει break έδρας. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα μεγάλο εμπόδιο να ξεπεράσουν. Ο βασικός goaltender των Μπλου Τζάκετς, Σεργκέι Μπομπρόφσκι, είχε 93.1% επεμβάσεων ως τώρα. Με μέσο όρο παθητικού, μόλις, 2.06 γκολ ανά αγώνα και 41 νίκες. Θα πρέπει ο παραγωγικός μηχανισμός του Πίτσμπουργκ να φτάσει σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, ώστε να γίνει το 1-0. Για να μην το πολυλογούμε οι 89 πόντοι (γκολ και ασίστ) του Κρόσμπι και οι 72 του Μάλκιν, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Σ’ ενδεχόμενο ποντάρισμα με παράταση (δεν υπάρχουν πέναλτι στα playoffs), ο «άσος» πέφτει πολύ. Οπότε η επιλογή αφορά τη νίκη του Πίτσμπουργκ στο 60λεπτο (κανονική διάρκεια).


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
12/04/2017 — 12:13 μ.μ.
Ρεντ Σοξ - Όριολς 11.67
5-12
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 1.67 167
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
12/04/2017 — 12:13 μ.μ.
Πένγκουινς - Μπλου Τζάκετς 12.05
3-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 2.05 102.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;