ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Αταξίες με την Μπέρνλι!

Δύο μονά αποδεκτά περιλαμβάνει η πρόταση της στήλης στο anti-booker για την Πρωταπριλιά… Σε γνώριμα μονοπάτια κινούμαστε με Γερμανία κι Αγγλία.

Αμβούργο – Κολωνία: Στην τελική ευθεία η Bundesliga, με το Αμβούργο να πατά γερά στα πόδια του, τον προπονητή Γκίσντολ να επεκτείνει τη συνεργασία του, όμως οι «δεινόσαυροι» ακόμη στα playout βρίσκονται! Καλό είναι ότι πιθανότατα δεν θα κινδυνέψουν με απευθείας υποβιβασμό. Πάντως υπάρχει ευθύς ανταγωνισμός με τις τέσσερις ομάδες των 29 βαθμών (Μάιντζ, Βέρντερ, Βόλφσμπουργκ και Άουγκσμπουργκ) για την αποφυγή της 16ης θέσης. Πριν τη διακοπή Χέρτα και Γκλάντμπαχ «γονάτισαν» στο Αμβούργο, που πήρε 0-0 στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ. Η Κολωνία ναι μεν βρίσκεται εντός των ευρωπαϊκών θέσεων της νέας σεζόν, αλλά εκτός έδρας έχει τρεις νίκες σε δεκατρία ματς! Παραμένουν καλοί της παίκτες (Μπίτενκουρτ, Οσάκο) εκτός, αλλά η παρουσία του γκολτζή Μοντέστ (22 γκολ) συνιστά τη μεγαλύτερη απειλή για τους γηπεδούχους. Το Αμβούργο έχει αποζημιώσει τη στήριξη της στήλης! Παίζει τελικό playout με την Κολωνία, ελπίζοντας σε στραβοπατήματα των από πάνω ομάδων… Πληρώνει αρκετά καλύτερα από διπλασιασμό. Λόγω κινήτρου παίζεται ο «άσος».

Μπέρνλι – Τότεναμ: Μετά από διακοπή, λόγω Εθνικών ομάδων, ελλοχεύουν οι περισσότερες εκπλήξεις. Πέραν τούτου η τριάδα αποδόσεων στο ματς του «Τερφ Μουρ» αδικεί τους «clarets», οι οποίοι απέχουν +8 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη δίχως εκτός έδρας νίκη (η μόνη ομάδα στην Premier League μ’ αυτόν τον κάκιστο απολογισμό). Από τους 32 βαθμούς της Μπέρνλι, οι 29 ήρθαν εντός… Η δεύτερη Τότεναμ έχει κερδίσει το 1/3 των αγώνων της ως φιλοξενούμενη. Δεν θα έχει τον πολύτιμο Κέιν (19 γκολ από τα 55 της στο Πρωτάθλημα). Κι όλο αυτό το πακέτο βγαίνει σε απόδοση περίπου μιάμιση φορά του πονταρίσματος… Υλικό διαθέτουν ποιοτικότερο οι Λονδρέζοι, όμως η Μπέρνλι έχει τις ίδιες νίκες εντός με τις Άρσεναλ και Γουέστ Μπρομ (εννέα), μία λιγότερη από Έβερτον και Λίβερπουλ, τρεις από την Τσέλσι και τέσσερις από την προσεχή αντίπαλό της! Ένα γκολ οι Μπαρνς και Γκρέι πιστεύουμε θα το βρουν, αρέσει πολύ το κέντρο των γηπεδούχων με Μπρέιντι, Μπάρτον, Χέντρικ και Μπόιντ. Έχει ρίσκο η επιλογή, ωστόσο ο «άσος» είναι από τα σημεία που βρίσκονται στην ιδιοσυγκρασία της στήλης και δεν τ’ αφήνουμε ποτέ να πάνε χαμένα…


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
01/04/2017 — 04:44 π.μ.
Αμβούργο - Κολωνία 12.3
2-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
105 2.3 241.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
01/04/2017 — 04:44 π.μ.
Μπέρνλι - Τότεναμ 15.25
0-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
40 5.25 210

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ