ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Βέρντερ… κόλαση!

Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει η στήλη στο anti-booker.com για το Σάββατο (18/3). Εκπληξούλα από την Bundesliga.

Βέρντερ Βρέμης – Λειψία: Υπάρχει ένα κακό στην επιλογή, το οποίο σε πρώτη φάση δεν εμποδίζει το ποντάρισμα. Ο «άσος» δέχεται μία μικρή πίεση, υποχωρώντας σε τιμή. Η Λειψία είναι στη δεύτερη θέση, με την Ντόρτμουντ να έχει πλησιάσει στο -3 μ’ ένα ματς περισσότερο όμως. Σε μία ευρύτερη θεώρηση της χρονιάς για τους «κόκκινους ταύρους» μικρή σημασία έχει αν θα βγουν δεύτεροι ή τρίτοι. Αν κατρακυλήσουν τέταρτοι και χάσουν την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, υπάρχει θέμα. Αλλά και πάλι μιλάμε για μία ομάδα πρωτόπειρη σ’ αυτό το επίπεδο. Aπέχει δύο αγωνιστικές από τη νίκη, φέρνοντας 2-2 στο Άουγκσμπουργκ (θα μπορούσε να είχε χάσει) και 0-1 εντός με θύτη τη Βόλφσμπουργκ. Σε ματς που θα μπορούσε να είχε γνωρίσει πιο βαρύ σκορ! Άρα δεν είναι στα καλύτερά της αγωνιστικά. Η Βέρντερ «καίγεται» απλά. Είναι ισόβαθμη με Αμβούργο και Βόλφσμπουργκ στη ζώνη των play out. Κάθε πόντος μετράει, κάθε νίκη το ίδιο, ειδικά όταν οι «γείτονες» βαθμολογικά βρίσκονται σε οίστρο και κερδίζουν. Είναι τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι οι «πράσινοι», που προέρχονται από ισοπαλία 1-1 στο Λεβερκούζεν. Μάλιστα η Μπάγιερ έχασε πέναλτι στο 96’, που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Βίντβαλντ. Υπάρχουν τραυματισμοί για τον προπονητή Νούρι (Φριτς, Γιουνούζοβιτς), οι οποίοι είναι σημαντικοί. Η επιστροφή του Γκνάμπρι (10 γκολ), ωστόσο, χαρακτηρίζεται ως το καλό νέο. Υπάρχει αμφιβολία για τη συμμετοχή του Κρούζε (6 γκολ). Για τη Λειψία εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Κεϊτά, ο οποίος κρίνεται το λιγότερο κομβικός στα χαφ. Ο Πόουλσεν είναι παικταράς, αλλά λείπει μακρόχρονα. Η Red Bull βρίσκεται σ’ ένα διάστημα που δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί. Δοκιμάζεται σ’ έδρα αντιπάλου, ο οποίος «ζεματίζεται» για βαθμούς… Δύσκολη η αποστολή της, πρόταση ο «άσος».

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
18/03/2017 — 12:13 μ.μ.
Βέρντερ Βρέμης - Λειψία 13.1
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.1 155

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ