ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Το έχει… χαμένο ο Ζοσέ;

Ο τέταρτος προημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας θα κρίνει ποια εκ των Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περάσει στους «4», όπου περιμένουν Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Τότεναμ! Θα γίνουν τρεις οι λονδρέζικες ή το Μάντσεστερ θα έχει διπλή εκπροσώπηση στο FA Cup;

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο ατού των «μπλε» είναι ότι δεν έχουν Ευρώπη. Έτσι, ξεκούραστοι και με λογικές αγωνιστικές υποχρεώσεις, βρίσκονται στην κορυφή της Premier League με 66 βαθμούς και είναι μία ανάσα από τον τίτλο. Από το League Cup αποκλείστηκαν τον περασμένο Οκτώβριο, οπότε ο Αντόνιο Κόντε έχει συγκεκριμένες δουλειές να κάνει μέσα στη σεζόν. Κι όπως όλα δείχνουν τις κάνει καλά. Στο Κύπελλο οι κληρώσεις ήταν περίπατος για τη φετινή Τσέλσι (Πίτερμπρο, Μπρέντφορντ, Γουλβς), οπότε τα αυτονόητα έκανε ως εδώ. Είναι δέκα ματς αήττητη, συνολικά, από το 2-0 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» από την Τότεναμ στις 4 Ιανουαρίου! Φέτος, στο «Στάμφορντ Μπριτζ», διέσυρε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-0) στις 23 Οκτωβρίου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», από την άλλη, έχουν πιο φορτωμένο πρόγραμμα όλη τη χρονιά. Πήραν το Community Shield τον Αύγουστο, απέναντι στη Λέστερ (2-1). Κατέκτησαν το League Cup στις 26 Φεβρουαρίου, επικρατώντας με 3-2 της Σαουθάμπτον στο «Γουέμπλεϊ». Έχουν φτάσει στους «8» του Κυπέλλου, περνώντας Ρέντινγκ, Γουίγκαν και Μπλάκμπερν. Στο Πρωτάθλημα βρίσκονται στην έκτη θέση, με 49 βαθμούς σε 26 ματς, διεκδικώντας το επόμενο Champions League (προφανής στόχος η τέταρτη θέση). Στο Europa League πήραν 1-1 στο Ροστόφ, για τους «16», κι έχουν τη ρεβάνς με τους Ρώσους στο «Ολντ Τράφορντ» την ερχόμενη Πέμπτη (16/3). Σε όλα μέσα, με δύο τίτλους ήδη στο παλμαρέ τους. Χαμένο το Πρωτάθλημα, άρα για τη λογική Ζοσέ Μουρίνιο επιβάλλεται να κατακτηθεί και το Κύπελλο και η πρωτιά στην Ευρώπη!

Η επιστροφή του στην έδρα της ομάδας που έβαλε στον ποδοσφαιρικό χάρτη σίγουρα δεν θα θέλει να είναι όπως στην προηγούμενη «τεσσάρα»! Η τιμωρία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο τραυματισμός του Ρούνεϊ, η απουσία για λόγους τακτικής του Μαρσιάλ και η ίωση που έχει ο Ράσφορντ αποτελούν ζόρια μεγάλα για τη Μάντσεστερ. Αφήνουμε ανοικτό παράθυρο να παίξει ο τελευταίος, αν και η λογική λέει ότι ο Λίνγκαρντ θα είναι βασικός με τον Μχιταριάν support… Ο Κόντε δεν έχει προβλήματα, ούτε φουλ αγωνιστικές υποχρεώσεις, οπότε θα επιλέξει ενδεκάδα Premier. Με απόλυτο σεβασμό σ’ όσους ποντάρουν τον «άσο», η διαφωνία έχει να κάνει με την – εκτός Μουρίνιο – μπακαλίστικη λογική ότι ο Πορτογάλος και η Γιουνάιτεντ κάνουν το ταξίδι στο Λονδίνο για να βγουν από την υποχρέωση. Γνώμη μας ότι ο Ζοσέ δεν έχει… χαμένο κανένα ματς! Ούτε στο τάβλι.


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
13/03/2017 — 12:50 μ.μ.
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουν. 25.8
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 5.8 174

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ