ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Σβεντ, η ελπίδα της Χίμκι!

Το Eurocup βρίσκεται στην προημιτελική του φάση, με τα πρώτα ματς των «8» να έχουν γίνει.

Οι σειρές κρίνονται στις δύο νίκες, με τους αγώνες της περασμένης Τρίτης (28/2) να βρίσκουν νικητές όλους τους γηπεδούχους. Τούτο σημαίνει ότι οι εν προκειμένω γηπεδούχοι παίζουν την ύπαρξή τους στη διοργάνωση!

Χίμκι – Βαλένθια: Το τελικό 88-82 του «Φουέντε ντε Σαν Λουίς» αδικεί και τις δύο ομάδες. Τη Βαλένθια, η οποία προηγήθηκε με 59-42 στο ημίχρονο. Θα μπορούσε να επικρατήσει ευκολότερα των Ρώσων. Αντίθετα, αυτοί 59 δευτερόλεπτα πριν το τέλος βρέθηκαν στο 82-80. Διεκδικώντας ανοικτά το ματς και το break έδρας. Μεγάλο ματς για τους Ισπανούς έκανε ο Σαν Εμετέριο με 17 πόντους, λαμβάνοντας αρωγή από τους Φαν Ρόσομ και Ντούμπλιεβιτς που είχαν από 11. Για τον κόουτς Μαρτίνεθ υπάρχουν τραυματισμοί, με τον πιο πρόσφατο του Κραβτσόβ ν’ αποδυναμώνει τους Λεβαντίνους στους ψηλούς. Λείπει και ο χρήσιμος guard Αντουάν Ντιό (8.7 πόντοι μέσο όρο).

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, από την άλλη, έχει φτιάξει μία ομάδα με έντονο το παραγωγικό στοιχείο. Χαλαρή άμυνα, στο όριο του εκνευριστικού, αλλά με Πούλεν, Χάμελ, Ρόουλαντ, κάποιες φορές τον Τοντόροβιτς και, φυσικά, τον υπερπαίκτη Αλεξέι Σβεντ φτάνει τους 90 πόντους με σχετική ευκολία. Ο χαρακτήρας που έδειξε στην Ισπανία μόνο συμπτωματικό φαινόμενο δεν ήταν. Ο Σβεντ έφτασε τους 24 με 3/12 τρίποντα. Έχασε κομβικά σουτ, όμως αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Η Βαλένθια παίζει τον δεύτερο προημιτελικό με απολογισμό 14-1 στο φετινό Eurocup. Η Χίμκι έκανε ήττες (10-5), οι δύο εξ αυτών στην προηγούμενη φάση από την Μπάγερν Μονάχου μέσα-έξω. Οι Βαυαροί, ωστόσο, είναι οι μόνοι που τους κέρδισαν στη Ρωσία!

H απλή νίκη της Χίμκι – ακόμη κι αν χρειαστεί να την πάρει στην παράταση μετρά το bet – πληρώνει χαμηλά με το μάτι! Όμως περιμένουμε τον Σβεντ να κάνει τη διαφορά, τον Ρόουλαντ να του συμπαρασταθεί και τον Ιβάνοβιτς να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο ματς, στη Βαλένθια, όπου θα κριθούν όλα. Πάμε στον «άσο» με δυνατό ποντάρισμα. 


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
03/03/2017 — 12:49 μ.μ.
Xίμκι - Βαλένθια 11.53
win
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
200 1.53 306

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ