ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Η ρεβάνς του Μόγιες

Ένα μονό αποδεκτό αποτελεί την πρόταση στο anti-booker.com για το Σάββατο (25/2). Δύσκολο, αλλά ρισκάρουμε…

Έβερτον – Σάντερλαντ: Η φωτογραφία είναι από το «Γκούντισον Παρκ». Ο Ντέιβιντ Μόγιες βλέπει την τότε ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να ηττάται με 2-0 από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». 20 Απριλίου 2014. Είναι η μόνη φορά που ο Σκωτσέζος προπονητής επέστρεψε στην έδρα του συλλόγου που υπηρέτησε από το 2002 έως το 2013. Δύο ημέρες μετά, στις 22 του μήνα, απολύθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους». Έγινε ο τεχνικός με την πλέον βραχύβια θητεία στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου τα τελευταία ενενήντα χρόνια!

Ένας οπαδός της Έβερτον, ακριβώς πίσω του, τον προειδοποιεί με τον δικό του τρόπο ότι θα χάσει τη δουλειά του… Ντυμένος Χάρος με το δρεπάνι! Η φωτογραφία έγινε viral, ωστόσο ο Μόγιες δήλωσε ότι δεν τον είδε ποτέ στην εξέλιξη του αγώνα. Για την 26η αγωνιστική της Premier League η έξοδος για τη Σάντερλαντ στο Μέρσεϊσαϊντ είναι εξίσου σημαντική για τις δύο ομάδες. Τα «ζαχαρωτά» κυνηγούν την έκτη θέση, οι «μαύρες γάτες» απέχουν -2 από τη σωτηρία.

Ο πρώτος γύρος υπήρξε εφιάλτης για τους φιλοξενούμενους. Σε έντεκα λεπτά (60’-71’) δέχτηκαν τρία γκολ από τον Λουκάκου, γνωρίζοντας ήττα με το βαρύ 3-0 στο «Στάδιο του Φωτός». Πέρυσι η Σάντερλαντ έχασε, με 6-2, στο Λίβερπουλ. Όμως είχαν προηγηθεί δύο σερί «διπλά» (0-2 το 2015 και 0-1 το 2013). Με τελευταία ισοπαλία στην έδρα της Έβερτον το 1-1 του Κυπέλλου τον Μάρτιο του 2012. Οι γηπεδούχοι από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, από τη Λέστερ, μετρούν τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Διανύουν καλό φεγγάρι κι αντιμετωπίζουν αψυχολόγητο αντίπαλο.

Μετά το 4-0 στο Λονδίνο, επί της Κρίσταλ Πάλας, η Σάντερλαντ διαλύθηκε εντός από τη Σαουθάμπτον (0-4). Ο τερματοφύλακας Πίκφορντ είναι έτοιμος κι έχει πιθανότητες να μπει στην ενδεκάδα, για πρώτη φορά μετά την Boxing Day. Θα είναι βήμα εμπρός για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Μανόνε είναι ασταθής. Η προετοιμασία για τον Ρόναλντ Κούμαν ήταν δύσκολη, μια κι αντιμετώπισε προβλήματα. Σοβαρότερο του γκολτζή Λουκάκου που θα δώσει, τελικά, το «παρών». Η τιμή της Έβερτον, αν και είναι σε φόρμα, δεν παίζεται στην Αγγλία ούτε από πιο αξιόπιστες ομάδες! Αντίθετα η έκπληξη επάνω στη Σάντερλαντ πληρώνει καλά, αναλογικά με τις ρεαλιστικές πιθανότητες του σημείου.


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
25/02/2017 — 11:04 π.μ.
Έβερτον - Σάντερλαντ 28
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
25 8 200

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ