ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Ένα άλλο Αμβούργο…

Το μονό αποδεκτό του προγράμματος στο anti-booker.com προέρχεται από την Bundesliga κι αφορά τη νίκη ομάδας που δεν μας έχει πάει καθόλου άσχημα φέτος.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποντάρισμα από τον Σεπτέμβριο, που η στήλη φιλοξενείται στο anti-booker.com. Δεύτερον, μία σημείωση. Η Άουε μπορεί να μην βγήκε, όμως η ανάλυση επαληθεύτηκε σε μεγάλο ποσοστό. Είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 92’, ήταν καλύτερη από την Μπράουνσβαϊγκ, δέχτηκε γκολ στο μοναδικό λάθος στο ματς και, χωρίς να κλαιγόμαστε, θα μπορούσε να είχε πάρει μία σπουδαία νίκη. Προχωράμε…

Αμβούργο – Φράιμπουργκ: Ο Μάρκους Γκίσντολ έχει σουλουπώσει την άμυνα των «δεινόσαυρων» κι αυτό είναι το μυστικό αναμόρφωσης του Αμβούργου. Μετρά τρεις σερί νίκες, δίχως να δεχτεί γκολ! 1-0 τη Λεβερκούζεν, 0-3 τη Λειψία για το Πρωτάθλημα κι ενδιάμεσα 2-0 την Κολωνία για το Κύπελλο. Όχι τυχαίες ομάδες έχουν «γονατίσει» στην αποτελεσματικότητα των γηπεδούχων.

Για την 21η αγωνιστική της Bundesliga, θεωρητικά, έχουν πιο βατό έργο σε σχέση με τα προαναφερθέντα παιχνίδια. Η Φράιμπουργκ αποτελεί αντίπαλο που κοιτάζει διακριτικά την έξοδο στο Europa League. Ωστόσο η μέτρια προς κακή εκτός έδρας παρουσία της δίνει στον Γκίσντολ και στους παίκτες του τη δυνατότητα ν’ απομακρυνθούν από τα playout και τη ζώνη του υποβιβασμού. Κάθε άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης, θα είναι πισωγύρισμα για τους γηπεδούχους.

Κλειδί είναι ο Νικολάι Μίλερ, που διέλυσε με τρεις τελικές πάσες τους «κόκκινους ταύρους». Εκτελεί τα στημένα, εκμεταλλεύτηκε τα προσόντα των Κυριάκου Παπαδόπουλου και Γουάλας στον αέρα κι έδωσε στο Αμβούργο τα ελεύθερα χτυπήματα που έψαχνε. Ο Έλληνας στόπερ με τον Μαβράι έχουν δέσει την πολύπαθη άμυνά του, με την επιστροφή από τραυματισμό του παικταρά Γκρέγκοριτς ν’ αποτελεί ένα ακόμη συν για τον «άσο».

Η πρόσφατη παράδοση είναι υπέρ της Φράιμπουργκ, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι «αφεντικό» στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους έχουν καλά αγωνιστικά νέα και προέρχονται από ανταγωνιστική εμφάνιση επί της Κολωνίας (2-1), όπου το σκορ τούς αδικεί. Όπως συμβαίνει εντός έδρας, ήταν ανώτεροι. Το γεγονός, ωστόσο, ότι δεν «στρίβουν» εύκολα μακριά απ’ αυτήν αποτελεί ένα δεύτερο συν της νίκης του Αμβούργου μετά την καλή φόρμα του.


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
18/02/2017 — 11:54 π.μ.
Αμβούργο - Φράιμπουργκ 11.95
2-2
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
150 1.95 292.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ