ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Απειλή αξίας η Άουε

Ένα σημείο περιλαμβάνει η ανάλυση στο anti-booker, εξεζητημένο με καλή, φυσικά, απόδοση.

Μπράουνσβαϊγκ – Άουε: Για την 21η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία συγκρούονται δύο ομάδες διαφορετικών στόχων. Για την Άιντραχτ η καλή εντός έδρας παρουσία δημιούργησε στην εξέλιξη της σεζόν συνθήκες ανόδου. Οκτώ νίκες σε δέκα παιχνίδια! Ωστόσο η φόρμα της δεν μπορεί να αιτιολογήσει την τιμή του «άσου». Χωρίς νίκη στα πιο πρόσφατα τέσσερα ματς, με μία στα τελευταία έξι…

Για την Ερτσεμπίργκε η χρονιά είναι δύσκολη, αλλά όχι χαμένη. Μπαίνει στο ματς ως τελευταία, μαζί με Μπίλεφελντ και Σεντ Πάουλι, στο -1 από τη σωτηρία (θέση που κατέχει η Καρλσρούη). Η Άουε είναι δύο ματς χωρίς νίκη, έχει μία στα τελευταία τρία που είναι και η μόνη στα πιο πρόσφατα έντεκα. Έκλεισε το 2016 ούσα πολύ σφιχτή αμυντικά κι αυτό το προσόν θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στο Μπράουνσβαϊγκ. Την προσεκτική άμυνά της.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν οι φιλοξενούμενοι, τη στιγμή η Άιντραχτ έχει σημαντικές επιστροφές από τιμωρία στα χαφ και αμφίβολο τον βασικό χαφ Σένφελντ (17 συμμετοχές) που χτύπησε. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες με την Άουε, ανεξαρτήτως έδρας. Είχαν προηγηθεί τέσσερις σερί ισοπαλίες 1-1. Τελευταία νίκη της Ερτσεμπίργκε αποτελεί το 2-1, εντός, στις 30 Απριλίου 2010 για την τρίτη κατηγορία. Στο Μπράουνσβαϊγκ έχει να κάνει «διπλό» από τις 23 Απριλίου 2006 για τη δεύτερη.

Συμπληρώνονται έντεκα χρόνια από τότε. Πολύς καιρός, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο στην τελική απόφαση για το σημείο. Η Άιντραχτ είναι καλύτερη ομάδα και στο χέρι της είναι να επιστρέψει στις νίκες. Στις 5 Φεβρουαρίου έχασε εντός από τη Σεντ Πάουλι, η οποία παλεύει κι αυτή να σωθεί. Έχει δώσει δικαιώματα και η Άουε μπορεί να τη δυσκολέψει. Αν βρει γκολ, πιθανώς να πληρώσει. «Διπλό».


gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
17/02/2017 — 12:40 μ.μ.
Μπράουνσβαϊγκ - Άουε 24.85
1-1
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 4.85 145.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΣΟΥ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ