ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Βολφσμπουργκάρα και… ΚΛΟΠ-ή

Δεν είναι και οι πιο εύκολες προς επιβεβαίωση προτάσεις, οι δύο που επέλεξε η στήλη για το Σάββατο (4/2). Ωστόσο το ρίσκο είναι στο dna μας!

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ: Δικαιολογημένα υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Bundesliga. Η Κολωνία έχει 16 βαθμούς εντός έδρας και η Βόλφσμπουργκ 19 συνολικά. Οι «τράγοι» κρατούν το αήττητο στο «σπίτι» τους κι αυτό αποτελεί παράμετρο επιτυχίας στη σεζόν. Ξέσπασαν στο Ντάρμσταντ, διαλύοντας την τοπική ομάδα με 6-1. Τη στιγμή που οι «λύκοι» δικό τους ματς (προηγήθηκαν στο 4’), το έχασαν από την Άουγκσμπουργκ (1-2). Οι φιλοξενούμενοι καλούνται να μπλοκάρουν τον Μοντέστ. Στην περίπτωση που γίνει αυτό, θ’ αυξήσουν πολύ τις πιθανότητές τους για κάτι καλό. Αγωνιστικά θέματα, πέραν των μακρόχρονων, η Κολωνία δεν έχει. Ομοίως και η Βόλφσμπουργκ, που με την προσθήκη του Γιουνούς Μάλι βρήκε έναν παίκτη να μπορεί να τροφοδοτεί με επάρκεια τον Γκόμες. Συνολικά και πιο πρόσφατα η Βόλφσμπουργκ έχει και την παράδοση υπέρ της. Ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα, ώστε να διορθώσει και την ανορθογραφία με την Άουγκσμπουργκ. Η χαμηλή θέση στη βαθμολογία και ο ορατός κίνδυνος να μπλέξει με playouts και υποβιβασμό προσδίδουν έξτρα κίνητρο. Το υλικό και η τιμή που τη συνοδεύει, καθιστούν το «διπλό» ελκυστική επιλογή.

Χαλ – Λίβερπουλ: Για τον Μάρκο Σίλβα και τη Χαλ μόνη επιλογή, πλέον, είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δυσκόλεψαν οι «τίγρεις» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αποκλείστηκαν από το League Cup. Το Κύπελλο χάθηκε από την πιο ορεξάτη για το θεσμό Φούλαμ (4-1), οπότε η παραμονή στην Premier League αποτελεί μονόδρομο. Το 0-0 με τη Γιουνάιτεντ, στο Μάντσεστερ, την περασμένη Τετάρτη είναι σπουδαίος βαθμός. Όμως η Χαλ ψάχνει αποτελέσματα που θα κάνουν τη διαφορά. Ο αντίπαλός της, για την 24η αγωνιστική, έχει δώσει τέτοια σε ομάδες ίδιων στόχων με τους γηπεδούχους. Σάντερλαντ-Λίβερπουλ 2-2, Λίβερπουλ-Σουόνσι 2-3. Ο Γιούργκεν Κλοπ βλέπει τους παίκτες του να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα με χαμηλότερου… ύψους εμπόδια! Αποκλεισμός από το League Cup από τη Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ» (0-1). Αποκλεισμός από τη Γουλβς από το FA Cup στο «Άνφιλντ» (1-2). Μέσα σε μία εβδομάδα όλα αυτά… Δεν ήρθε και η νίκη επί της Τσέλσι (1-1), σε ματς που οι «reds» ήταν ανώτεροι. Η πρόσφατη παράδοση στο Κίνγκστον είναι υπέρ της Χαλ, που δείχνει συνοχή στηριζόμενη στην άμυνά της και στον τερματοφύλακα Γιακούποβιτς ο οποίος κάνει φοβερές εμφανίσεις. Ο Μάρκοβιτς είναι δανεικός από τη Λίβερπουλ και δεν θα παίξει, λογικά οι γηπεδούχοι θα πάνε με Ντιομαντέ και Νιασέ εμπρός και μάχιμες τις τελευταίες προσθήκες (Γκροσίτσκι και Εντιαγιέ). Ο Κλοπ δεν έχει κάποιο σοβαρό αγωνιστικό νέο εναντίον του. Η τιμή του «διπλού» είναι χαμηλή, σε μία έδρα δύσκολη για τη Λίβερπουλ που βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Κόντρα…

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
04/02/2017 — 10:33 π.μ.
Κολωνία - Βόλφσμπουργκ 23.65
1-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
50 3.65 182.5
gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
04/02/2017 — 10:33 π.μ.
Χαλ - Λίβερπουλ 16.75
2-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 6.75 202.5

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;