ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Σάντερλαντ με ΠΑΣΟΚ!

Στο anti-booker.com, μέσα από ένα πρόγραμμα με πολλές επιλογές, διαλέξαμε την πιο δύσκολη πρόταση για την Τρίτη (31/1).

Σάντερλαντ – Τότεναμ: Κομβική και για τις δύο ομάδες η 23η αγωνιστική. Η Σάντερλαντ είναι τελευταία στη βαθμολογία, στο -3 από την παραμονή βέβαια, και δεν δείχνει αγωνιστικά ικανή να διεκδικήσει τον στόχο της. Έχει τρεις διαδοχικές ήττες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, δίχως να σκοράρει στα δύο τελευταία ματς στις έδρες των Μπέρνλι (FA Cup) και Γουέστ Μπρομ (έχασε, ομοίως, 2-0).

Συμπλήρωσε επτά αγώνες χωρίς νίκη, από το 1-0 επί της Γουότφορντ στις 17 Δεκεμβρίου. Την Τότεναμ τη νίκησε τελευταία φορά στο «Στάδιο του Φωτός» είκοσι ημέρες πριν μπει η Ελλάδα στα Μνημόνια! ΠΑΣΟΚ και Γιωργάκη Παπανδρέου είχαμε ακόμη στις 3 Απριλίου 2010, στο 3-1 των «μαύρων γάτων» επί των «spurs». Πέρασαν δεκατρία ματς, ανεξαρτήτως έδρας, και η Σάντερλαντ ακόμη περιμένει να κερδίσει τους Λονδρέζους.

Τότε το έκανε με δύο γκολ του Ντάρεν Μπεντ (έχασε και δύο πέναλτι στον αγώνα), τώρα θα πρέπει νέος Μπεντ να γίνει ο Ζερμέν Ντεφό! Αυτός είναι ο πυλώνας των γηπεδούχων. Η Τότεναμ βρίσκεται στο -9 από την πρωτοπόρο Τσέλσι και στο -1 από τη δεύτερη Άρσεναλ. Κάνει πρωταθλητισμό, είναι εννέα ματς αήττητη με οκτώ νίκες και μία ισοπαλία (2-2 στο Μάντσεστερ με τη Σίτι), στο διάστημα αυτό, για Κύπελλο και Premier League.

Τιμωρημένος για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες είναι ο Τζιλομποτζί (αμυντικός, 18/0). Σημαντική, αλλά μόνιμη, η λίστα απόντων και πλέον οι μακρόχρονοι δεν επηρεάζουν και πολύ… Ο χρήσιμος φαν Άανχολτ έφυγε για την Κρίσταλ Πάλας, αλλά οι Κονέ και Εντόνγκ επέστρεψαν από το Κόπα Άφρικα. Αμφότεροι θα πάρουν θέση στον άξονα. Οβιέδο και Γκίμπσον προστέθηκαν από την Έβερτον, όμως δύσκολα θα προλάβουν.

Η Τότεναμ δεν έχει σοβαρά προβλήματα, αφού ο Κέιν ξεπέρασε μικροτραυματισμό. Αν πιάσει τον πρώην παίκτη της, Ντεφό, τότε θα πάρει και το ματς. Ωστόσο το «διπλό» είναι χαμηλό και δεν ποντάρεται. Να σημειωθεί ότι σε εννέα ματς Πρωταθλήματος, ο επιθετικός της Σάντερλαντ έχει σκοράρει μονάχα μία φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του! Στηρίζουμε τους γηπεδούχους που ψάχνουν μία μεγάλη νίκη… Ασχέτως κι αν ο περισσότερος κόσμος τούς θεωρεί τελειωμένους. 

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
31/01/2017 — 01:06 μ.μ.
Σάντερλαντ - Τότεναμ 19
0-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
30 9 270

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;