ANTI-BOOKER SPECIALIST
Λάμπρος Γκαραγκάνης

11+2 χρόνια στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ως αρχισυντάκτης και παραγωγός – σε δύο θητείες – από την εποχή του «σπιτιού» στο νούμερο 146 της οδού Θησέως στην Καλλιθέα. Ραδιοφωνικά προέκυψε μία βραχύβια παρουσία στον παλιό Sentra 103,3 που δεν στέριωσε…


Από την έναρξη της δημοσιογραφικής πορείας, το 2000, υπήρξαν περάσματα, με την ιδιότητα του συντάκτη ή του αρθρογράφου, από το Contra.gr, το Sport-fm.gr, το Sportaction.gr, τη Sportime, τη Sportday, το Active, την Activebet, την Kingbet και τις «Προβλέψεις στο Περίπτερο», το Ilovebet και το Sportit.


Ως το κλείσιμο της εφημερίδας Derby ο «Λαμπρούκος Μπαλαντέρ» διατύπωνε την άποψή του για τα θέματα του Παναθηναϊκού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από το 2011 έως το 2016 άνηκε στο δυναμικό των καναλιών Novasports και του Novasports.gr. Τώρα αναλύει θέματα Παναθηναϊκού στην εφημερίδα Sportime που είναι και αρχισυντάκτης! «Μαλώνει» για το αγαπημένο του «τριφύλλι» στο Gameisover.gr!


Προσωπικό blog: Toamerikanaki.blogspot.gr

Ξενε-Ρ-ών-ΟΝΤΑ-ς

Το μεγάλο ερωτηματικό για την κύρια πρόταση στο anti-booker.com είναι αν υπάρχει ακόμη σφυγμός και διάθεση στη Ρόντα!

Ρόντα – Εξέλσιορ: Μετά από 19 αγωνιστικές στην ολλανδική Eredivisie ο σύλλογος του Κερκράντε δεν έχει ακόμη νίκη εντός έδρας (0-5-4). Με 3 γκολ ενεργητικό βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, χωρίς ωστόσο να θεωρείται ρεαλιστικά υποβιβασμένη η Ρόντα. Βρίσκεται ισόβαθμη με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς σε κατάσταση playout παραμονής και στο -4 από τη σωτηρία. Στο επίπεδο αυτό είναι η αντίπαλός της, Εξέλσιορ, επομένως το παιχνίδι του «Parkstad Limburg» είναι κλασικό six-pointer.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει να σκοράρει από το 2-2 στο Ρότερνταμ, με τη Σπάρτα, στις 27 Νοεμβρίου. Έκτοτε έχει δεχτεί 6 γκολ σε 450 αγωνιστικά λεπτά, δεν έχει «ματώσει» το πλεκτό, με συγκομιδή 2 βαθμών (εντός έδρας ισοπαλίες 0-0 με Αϊντχόφεν και Ουτρέχτη!). Η Εξέλσιορ βρίσκεται στο 1-2-6 εκτός έδρας, με 8 γκολ ενεργητικό. Δεν αποτελεί κανένα φόβητρο, πάντως τα πρόσφατα αποτελέσματά της είναι καλύτερα της Ρόντα.

Μία νίκη έχουν οι «κίτρινοι» ως τώρα και είναι το 0-1 του πρώτου γύρου! Σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους (δεν παίζει ο χρήσιμος μεσοεπιθετικός Έλμπερς με 5 γκολ, που είναι και πρώτος σκόρερ), οι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Στη Ρόντα εξελίσσεται διοικητική αλλαγή. Όλοι κρίνονται, επομένως δεν υπάρχει κανένας ξενερωμένος από την κατάσταση στην ομάδα. Όλοι έχουν στόχους.

Ήρθαν ο χρήσιμος Γκνιάτιτς (από τον Πλατανιά) και ο νεαρός Μπαντιμπανγκά (από τη Σταντάρ), αλλά δεν είναι διαθέσιμοι. Στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία, ώστε ο νέος επενδυτής να «χτίσει» από του χρόνου σύνολο με ανώτερους στόχους. Η Εξέλσιορ ούτε τη φανέλα έχει, ούτε είναι πολύ ανώτερη σε απόδοση για ν’ αποτελεί φόβητρο. Από τους καλούς «άσους» της 20ής αγωνιστικής στην Ολλανδία.

gkaragkanis
Λάμπρος Γκαραγκάνης
28/01/2017 — 01:20 μ.μ.
Ρόντα - Εξελσιόρ 12.12
4-0
Ποντάρισμα
Απόδοση
Κέρδη
100 2.12 212

Notice: Undefined index: articles in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49

Notice: Undefined index: pattern in /home/www/antibook/anti-booker.com/www/r/modules/articles/main.php on line 49
ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΕΚΑΡΕΣ;